Roy Donders

Roy Donders boeken

Roy Donders boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Roy Donders, ook wel bekend als “Stylist van Zuiden” is tegenwoordig niet meer weg te denken van de tv. Waar hij eerst alleen met een krultang en bus haarlak werkten, doet hij dat tegenwoordig ook met een microfoon. Menig feesttent heeft al op zijn kop gestaan met nummers als “Ik wil jou”, “Lalale” en “Ga voor goud”.

In de zomer van 2018 verscheen zijn nieuwe album “Geluk en verdriet”. Dit is een album met meezingers, levensliedjes en gevoelige ballads. Zijn meest recente single “Waar ben je nou” gaat over zijn onlangs overleden grootouders.

Roy Donders heeft vooral zijn bekendheid gegenereerd door:

• Realitysoap Stylist van het Zuiden, Ranking The Stars, Dancing On Ice

• Eigen kledinglijn en kledingwinkel

• Hits: o.a. Ga Voor Goud, Ik Wil Jou, Lalale, Hoor Je ‘T Ritme Van M’n Hart (Boem Boem), Kom Dichterbij en Wat Zijn Ze Lekker (duet met Patty Brard), Waar Ben Je Nou, De Wereld, Alleen Maar Dansen Met Jou, Er Is Een Tijd Van Komen en Vakantievlam

• Duet met Wesley Klein – Al Mijn Maten

• Duet met Corry Konings – Voor Iedereen De Allermooiste Dagen

Roy Donders huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Roy Donders via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Roy Donders te huren.

Wilt u Roy Donders boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Roy Donders. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Roy Donders boeken

Prijsindicatie voor Roy Donders

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Roy Donders, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Roy Donders

Kom Dichterbij
Hoor Je 'T Ritme Van M'n Hart (Boem Boem)
Waar Ben Je Nou
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Roy Donders opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Roy Donders opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.