Otto Wunderbar

Otto Wunderbar boeken

Otto Wunderbar boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Van oorsprong een Oktoberfeest act, maar inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan dat. Otto is dé feestsensatie die ieder event omver blaast met een overdosis aan feest. Hij is de koning van de Après Ski, Doctorandus Oktoberfeest, Prins Carnaval en Chef du Festival. Otto draait, zingt, danst, sjanst en weet zowel nationaal als internationaal iedere locatie om te toveren tot een waar Partyparadijs.

Wat kan je verwachten van Otto Wunderbar?

Verwacht bij zijn liveshow de allerbeste partyknallers aus der Heimat, eigen hits en alles met de stempel ‘party’ van ver daarbuiten. Of je nu een Oktoberfest, après-ski feest, carnaval of ander feestelijk evenement organiseert, Otto weet er altijd een onvergetelijke ervaring van te maken. Boek Otto nu voor een gegarandeerde feestelijke sensatie!”

Otto Wunderbar huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Otto Wunderbar via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Otto Wunderbar te huren.

 

Wilt u Otto Wunderbar boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Otto Wunderbar. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Otto Wunderbar boeken

Prijsindicatie voor Otto Wunderbar

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Otto Wunderbar, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Otto Wunderbar

Otto Wunderbar - Party Gibt Es Hier
Total Loss Weekendmix | Episode 21 - Otto Wunderbar | Oktoberfest Special!
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Otto Wunderbar opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Otto Wunderbar opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.