Zanger Kafke

Zanger Kafke boeken

Zanger Kafke boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Van glazenhaler tot één van de populairste feestacts van Nederland. Van een grapje in 2017 van 4 vrienden tot een uitverkocht 013 Tilburg in 2019. Dat is Zanger Kafke in een notendop. Zanger Kafke laat met zijn Brabantse tongval en up-tempo Nederlandstalige feestnummers kroegen en festivals ontploffen.

Wat als een grap begon

De inmiddels gouden single “Springen” zet het leven van Kevin Verhoeven in 2018 volledig op zijn kop. Meerdere singles en samenwerkingen (met onder andere Outsiders en FeestDJRuud) volgen. Twee jaar later is deze feestact niet meer weg te denken op plekken waar bier en confetti de boventoon voeren. Gewapend met de spreuk “Hoe meer jullie drinken, hoe beter ik ga klinken!” geeft hij ieder feestje een goud-gele  randje!

Zanger Kafke huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Zanger Kafke via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Zanger Kafke te huren.

 

Wilt u Zanger Kafke boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Zanger Kafke. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Zanger Kafke boeken

Prijsindicatie voor Zanger Kafke

Prijs: € 2.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Zanger Kafke, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Zanger Kafke

Zanger Kafke - Springen (Officiële Videoclip)
Zanger Kafke - Dit Zijn De Dagen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Zanger Kafke opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Zanger Kafke opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.