Yellow Claw

Yellow Claw boeken

Yellow Claw boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Voor wie nog niet bekent is met Yellow Claw, een kleine introductie: Yellow Claw is een DJ act en speeltuin van Nizzle, Jim Aasgier, Mc Bizzey en wordt georganiseerd door het vierde lid Dennis Brugman (DB Label) bekend van het succesvolle dance concept Dirk Deluxe.

De sound van Yellow Claw is het best te beschrijven als een uppercut van House, Electro, Hiphop, Dubstep, breaks RnB, en vele andere stijlen. Wat een jaar geleden begon als een eenmalig optreden is in korte tijd uitgegroeid tot een act met eigen avonden door het hele land en tegenwoordig zelf internationaal op tour zijn! De clip die ze samen met rappers Mr. Polska en Ronnie Flex schoten werd in de eerste 24 uur na lancering meer dan 25.000 keer bekeken. In ‘Het Allermooiste Feestjedelft dan ook een compleet dameshockeyteam het onderspit en duiken jeugddromen op 4 wielen op. Hierna volde natuurlijk het inmiddels overbekendeKrokobil’. In september 2013 kwam het nummer Shotgun uit, dit nummer is samen geproduceerd met Rochelle.

Nieuwe samenstelling

Op 23 juni 2016 kondigde Bizzey aan de groep te gaan verlaten, omdat hij meer tijd met zijn familie en vrienden door wilde brengen. Tevens wilde hij verdergaan met zijn solocarrière die meer op Nederland gericht is.

Yellow Claw werkt samen met diverse acts waaronder Moksi bestaande uit Samir Ait Moh en D.MC (Diego Stijnen). Op 31 maart 2017 kwam het nieuwe album Los Amsterdam uit. Hierop staan 13 nummers, waarin ze onder andere samenwerken met Jonna Fraser, Juicy J, Tinie Tempah, Yade Lauren en Barong Family dj’s Moksi, The Galaxy en Cesqeaux.

Yellow Claw huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Yellow Claw via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Yellow Claw te huren.

 

Wilt u Yellow Claw boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Yellow Claw. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Yellow Claw boeken

Prijsindicatie voor Yellow Claw

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Yellow Claw, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Yellow Claw

Video's van Yellow Claw

Yellow Claw | Tomorrowland 2022 - WE3
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Yellow Claw opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Yellow Claw opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.