Kav Verhouzer

Kav Verhouzer boeken

Kav Verhouzer boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Kav Verhouzer, oftewel Kasper Vrielink, is een DJ/producer die garant staat voor een energiek feest. Met zijn hit ‘Hot Skin’ samen met Sam Feldt heeft hij al meer dan 22 miljoen streams op Spotify weten te behalen. Ook zijn bootleg ‘Nothing Really Matters’ van Mr Probz is goed voor meer dan 16 miljoen streams op Soundcloud. Deze successen hebben de deuren geopend voor optredens over de hele wereld en grote labels als Sony, Universal en Armada hebben Kav Verhouzer opgepikt. In 2016 werd hij door Spotify zelfs gekozen als een van de Spotify Spotlight Artists in Nederland.

Als je op zoek bent naar een topartiest die garant staat voor een spetterend feest, dan is Kav Verhouzer de perfecte keuze. Met zijn goede humeur en energieke DJ-sets is hij een graag geziene gast op Nederlandse radiostations als SLAM en 538. Zijn laatste track ‘Hooked’ werd in minder dan een maand tijd meer dan een miljoen keer gestreamd en werd ondersteund door diverse radiostations.

Samenwerking met Sjaak

In 2018 knalt Kav er samen met rapper Sjaak nog even een flinke zomerhit uit. Met hun vrolijke nummer Stap voor Stap schieten ze direct de Top40 in. Ook hoor je het nummer werkelijk op ieder festival, bij beachclubs en op de vrijdagmiddag borrel bij menig kantoor uit de speakers knallen.

Kav Verhouzer huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Kav Verhouzer via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Kav Verhouzer te huren.

 

Wilt u Kav Verhouzer boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Kav Verhouzer. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Video's van Kav Verhouzer

Kav Verhouzer (DJ-set) | SLAM!
Kav Verhouzer & Sjaak - Stap voor Stap (Official Music Video)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Kav Verhouzer opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Kav Verhouzer opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.