Kav Verhouzer

Kav Verhouzer boeken

Kav Verhouzer boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Met zijn hit ‘Voetjes van de Vloer’ werdt hij bekend bij het grote publiek en mag hij onder andere bij Giel op 3FM langs komen. Giel is werkelijk verliefd op de track en support hem dan ook zeker! In de studio spelen ze daarna een versie van ‘Stay High’ welke ook door Giel en vele anderen word opgepikt. Ondertussen is Kav Verhouzer een graag geziene gast op het podium van een deephouse feestje. Met zijn vrolijke, zomerse en opzwepende sound is een vakantiegevoel gegarandeerd!

Samenwerking met Sjaak

In 2018 knalt Kav er samen met rapper Sjaak nog even een flinke zomerhit uit. Met hun vrolijke nummer Stap voor Stap schieten ze direct de Top40 in. Ook hoor je het nummer werkelijk op ieder festival, bij beachclubs en op de vrijdagmiddag borrel bij menig kantoor uit de speakers knallen.

Kav Verhouzer huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Kav Verhouzer via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Kav Verhouzer te huren.

 

Wilt u Kav Verhouzer boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Kav Verhouzer. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Video's van Kav Verhouzer

Kav Verhouzer & Sjaak - Stap voor Stap (Official Music Video)
Kav Verhouzer Boeken

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Kav Verhouzer opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Kav Verhouzer opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.