Frenna

Frenna boeken

Frenna boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Frenna

Frenna boeken?

Frenna (Francis Junior Edusei) is een Nederlandse rapper die inmiddels in de Urban industrie uitgegroeid is tot één van de top artiesten. Als één van de kopstukken van New Wave en frontman van SFB (2014) heeft inmiddels heel Nederland kennis kunnen maken met talent en sounds.

Hits Frenna

Het eerste solo project van Frenna was “Geen Oog Dicht Gedaan”, zijn eerste single genaamd “My Love” was daarbij ook meteen een schot in de roos.  Tussen de projecten met SFB bracht hij singles uit met o.a. Bizzey, Lil Kleine, Broederliefde en Ronnie Flex. Samen met lil Kleine bracht hij de monsterhit “Verleden Tijd” uit. Binnen 24 had deze track het 24-uurs streamingrecord verbroken en stond deze track een aantal weken op 1 in de single top 100. 

Awards Frenna

Frenna heeft ondertussen meerdere Awards op zijn naam staan. Zo won hij de Edison Pop Award voor HipHop album van het jaar met zijn album Francis. Hij liet hiermee onder meer Ronnie Flex en Bizzey achter zich. Ook wist hij in 2019 de BUMA NL Awards voor “Meest succesvolle album” in de categorie Urban in de wacht te slepen. 

Frenna boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Frenna boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Frenna. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Frenna

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Frenna, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Frenna

My Love
Frenna & Lil Kleine - Verleden Tijd (prod. Project Money)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Frenna opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Frenna opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.