Lawineboys boeken

Lawineboys

Wilt u Lawineboys boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Lawineboys. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Lawineboys

Ruim 15 jaar geleden begonnen de Lawineboys als feestdeejays. Plaatjes draaien op de radio, in cafés en discotheken. Om de stemming te verhogen werden de meeste feestnummers luidkeels meegezongen.

Toen de Lawineboys werden benaderd voor een skihut in Oostenrijk, werd het tijd voor eigen repertoire! “Wat Zullen We Drinken” was vanaf het begin een enorme feestknaller. Hierna volgden de hits elkaar in sneltreinvaart op. Op ieder feest hoor je hun nummers voorbij komen: “Als We Gaan“, “In De Blote Kont“, “Over 100 Jaar“, “Laat Maar Waaien“.

De zomer van 2010 is voor de Lawineboys een zeer bijzondere. Niet alleen traden zij op tijdens de huldiging van het Nederlands Elftal voor een uitzinnige, 100.000 koppige menigte, maar ook verschijnt hun nieuwe single: “Sex met die Kale“.

Begin 2012 verschijnt de nieuwe single van deze rasentertainers de Lawineboys. De titel is “JOOST“. Dit nummer, oorspronkelijk van Pater Moeskroen, is een nieuw feestelijk jasje gestoken. Het aanstekelijke lied past perfect in het fantastische feestrepertoire van Koen en Addie.

Video's van Lawineboys

Prijsindicatie van Lawineboys

€ 1.995 1 x 30 minuten, inclusief geluid tot 400 personen of monitorset

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Lawineboys. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen