Joe, stagiair van de show

Joe, stagiair van de show boeken

Joe, stagiair van de show boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Dromen zijn bedrog, maar niet voor Joe. Joe is stagiair van de show bij Mattie en Marieke (Qmusic) en hij heeft maar één droom: volkszanger worden!

Deze jonge volkszanger in wording timmert flink aan de weg om wereldster in eigen land te worden. Joe wordt naast Mattie en Marieke, flink gesupport door helden Frans Duijts, Tino Martin en René Karst. Met de hulp van o.a. René Karst bracht hij het nummer “Ja Jij” uit en droomt hij over een toppositie in de Top 40.

Help hem om zijn droom te laten uitkomen en boek Joe voor jouw Nederlandstalig feest of festival.

Joe, stagiair van de show huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Joe, stagiair van de show via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Joe, stagiair van de show te huren.

Wilt u Joe, stagiair van de show boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Joe, stagiair van de show. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Video's van Joe, stagiair van de show

Joe Stagiair van de Show - Ja Jij (Officiële Videoclip)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Joe, stagiair van de show opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Joe, stagiair van de show opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.