Gullie

Gullie boeken

Gullie boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Jajaja hier is Gullie! De gezelligste feestmaker van heel Nederland. Ook wel bekend van feesthits als ‘Waar Is Mustafa!?’, ‘Brabant Mijn Land’, ‘Pils’ en ‘Genderneutraal’. En eerder te zien op onder andere Dumpert, Flabber, VKMag, Omroep Brabant, TV Oranje en te horen op o.a. Radio 538, QMusic en 3FM.

Hij is een echte allemansvriend, feest en proost met iedereen. Man, vrouw, kind, moeder, genderneutraal en alles d’r tussenin. Maakt hem allemaal helemaal niks uit. Ja, hij lust gewoon graag een pilsje en is voor helemaal niemand bang. Want Gullie drinkt bier als water. Dus jajaja, heb je zin in een feestje, dan moet je Gullie hebben!

WK nummer

Net voor het WK in Qatar en op 11/11, brengt Gullie een formidabel nieuw nummer uit waar iedereen nu al vrolijk van wordt.‘Soms is het leven toch niet zo complex en is Bier gewoon Bier’, aldus Gullie. Met een prachtige videoclip, die geheel geïnspireerd is op het origineel van Opus, zet Gullie deze release nog wat extra kracht bij. Benieuwd naar andere artiesten die óók een WK-nummer gemaakt hebben? Bekijk hier ons volledige overzicht.

Samenwerkingen

Hij zal de komende maanden veelvuldig feest komen brengen door het gehele land.Gullie scoorde eerder al feest hits met o.a. ‘Waar Is Mustafa?’ en ‘Brabant Mijn Land’ en werkte al samen met bekende feestartiesten als Zanger Kafke, Buren van de Brandweer en FeestDJRuud.

Gullie huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Gullie via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Gullie te huren.

Wilt u Gullie boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Gullie. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Gullie boeken

Prijsindicatie voor Gullie

Prijs: € 1.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Gullie, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Gullie

Gullie - Bier Is Bier (Bier) - Carnaval 2023
Gullie - Waar Is Mustafa!?
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Gullie opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Gullie opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.