Party Awards 2022

Uitslagen Party Awards 2022

Op 07 november 2022 was het weer zover, de jaarlijkse Party Awards werden uitgereikt in evenementen locatie “Studio 76” aan de Trivium 170. De Party Awards zijn in het leven geroepen om de Nederlandse feestartiesten, die wekelijks in horecazaken optreden, een hart onder de riem te steken. Het Nederlandse feestgenre is een ondergeschoven genre in de media. De Party Awards bestaan uit veel verschillende genres, van populairste feestact tot party single van 2022. Hieronder zullen wij een aantal winnaars uitlichten.

Populairste Party DJ

Er zijn veel party DJ’s met elk hun eigen stijl. Wat de meeste wel overheen hebben is dat alle soorten genres snel in elkaar overgemixt worden. Van Nederlandstalig tot hardstyle en van de Vengaboys tot Frans Duijts. Ook dit jaar is er weer veel gestemd op de Poplairste Party DJ van dit jaar. De nummer van 2 van dit jaar DJ Kicken is al zeker een gevestigde naam in de party scene met eigen tracks als I Wanna Dance With Somebody en Aint No Party Like An Alcoholic Party. Maar de absolute nummer één van dit jaar is Willem de Wijs, check zijn pagina voor wat heerlijke mixtapes van o.a. Waailand en Total Loss.

Populairste Party Single 2022

Er zijn dit jaar héél véél heerlijke party single uitgebracht, maar wat was nou volgens alle stemmers de populairste? Op drie staat een samenwerking tussen Mart Hoogkamer en Donnie met het nummer “Biber van de Kroeg”. In maart van dit jaar kwam deze track en was ná Zwemmen in Bacardi Lemon een mooie opvolger. Op twee van dit jaar staat de track van Kris Kross Amsterdam, Tino Martin en Donnie. Zij brengen hun versie uit van André Hazes’ nummer Vanavond (Uit M’n Bol). De nummer één van dit jaar is het nummer Amalia van Wesly Bronkhorst. Een heerlijke track die je hieronder kan bekijken en beluisteren. (tekst gaat verder onder de video)

Populairste Party Artiest

Van carnaval tot Oktoberfestfeesten en van feestweken tot de Tilburge kermis. Wat vonden jullie de Populairste Party Artiesten van 2022? Op nummer 3 staat John West! Een hele bekende in het vak die waarschijnlijk één van de meeste boekingen per jaar heeft. Voor John was dit het jaar van de samenwerkingen, hij werkte o.a. samen met Wolter Kroes met de track “Zeker Niet De Laatste”, later dat jaar werkte hij samen met een oude bekende Lange Frans en zijn meest recente was een nieuwe samenwerkingen uit normaal gesproken een compleet ander genre, Bizzey. Wat een heerlijke plaat is dat ook! Op nummer twee staat een artiest dit eigenlijk eind 2021 pas écht doorgebroken is, Jan Biggel. Hij is natuurlijk bekend van zijn track “Ons Moeder Zeej Nog”.  Sinds die tijd is hij een graag geziene gast op al bovenstaande events. De nummer één van dit jaar vinden jullie, Arjon Oostrom! Wat timmert deze Party Artiest lekker aan de weg!

Populairste Party Act

Naast Party Artiesten zijn er natuurlijk ook échte Party Acts. Ook deze categorie is niet weg te denken van alle kleine en grote volksfeesten in Nederland (en soms over de grenzen). Wat vonden jullie dit jaar de Populairste Party Act? Op nummer 3 staat Zanger Kafke die 4 jaar geleden bekend werd met zijn nummer “Springen”. Sinds de tijd is hij ook niet meer weg te denken van het podium. Op nummer twee dit jaar staat Immer Hansi. Deze heerlijke Oktoberfest artiest maakt het altijd weer een groot feest van. Zijn social media zit heel goed in elkaar en weet ook buiten zijn bühne kunsten iedereen een glimlach op zijn gezicht te toveren met zijn verschijning. Maar op nummer één dit jaar staat Vieze Jack! Mocht je hem nog niet kennen, waarom zou hij Vieze Jack heten? 😉 Hieronder kun je zijn nieuwste plaat Wienerschnitzel (Eins Zwei Drei) bekijken en beluisteren. Tekst gaat verder onder de video

Artiesten boeken?

Zoals bekend zijn uiteraard ook al bovenstaande artiesten bij ons te boeken om jullie event tot een succes te maken. In alle categorieën hebben wij natuurlijk ook nog veel meer aanbod. Hier vind jeb je een overzicht van alle Feest DJ’s, toch liever een Feest Zanger of Party Act? klik op de links voor een compleet overzicht. Als je hulp nodig hebt met het kiezen van het juiste entertainment? Chat met één van onze adviseurs, bel naar 071 – 203 22 98​ of stuur een mail naar info@cas-events.nl. Wij denken graag mee!

Prijsindicatie voor Willem de Wijs

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. geluid
Prijs: Op aanvraag
Duur: 5 uur
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Willem de Wijs. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Willem de Wijs

Prijsindicatie voor John West

Prijs: € 5.950
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van John West. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over John West

Prijsindicatie voor Wesly Bronkhorst

Prijs: € 5.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset
Prijs: € 6.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Gage 2025

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Wesly Bronkhorst. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Wesly Bronkhorst

Prijsindicatie voor Vieze Jack

Prijs: € 3.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset (tm carnaval 2024)
Prijs: € 3.795
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Ná carnaval 2024

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Vieze Jack. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Vieze Jack

Prijsindicatie voor Arjon Oostrom

Prijs: € 1.695
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Arjon Oostrom. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Arjon Oostrom

Prijsindicatie voor Immer Hansie

Prijs: € 2.795
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Immer Hansie. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Immer Hansie