Lange Frans

Lange Frans boeken

Lange Frans boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Frans Frederiks werd geboren op 12 November 1980 in Amsterdam, hij groeit op in Diemen Zuid. Frans Frederiks (Lange Frans) en Bart Zeilstra (Baas B) wonen bij elkaar in de straat en richten het hiphop collectief D-Men op. Naast Frans en Bart bestaat het collectief o.a. uit Brutus, Brace en Yes-R. In 2001 winnen Lange Frans & Baas B de grote prijs (De Publieksprijs) van Nederland. In 2004 komt het debuut album ‘Supervisie’ uit, waarvan ‘Moppie’ nr. 3 behaald in de Top 40 en ‘Zinloos’ zelfs lange tijd op nr. 1 staat. Lange Frans & Baas B verlenen hun medewerking aan de landelijke campagne tegen zinloos geweld. De opbrengst van de single ‘Zinloos’ ging naar stichting KAPPEN NOU! Het album ‘Supervisie’ krijgt in 2005 een Edison Music Awards in de categorie Beste Nieuwkomer. Ze winnen ook een 3FM Award voor Beste Single voor het nummer ‘Zinloos’. Het tweede album ‘Het Land Van’ komt uit in 2005. De single ‘Het land Van’ staat zowel op de eerste plaats van de Top 40 als die van de Top 50. Het nummer ‘Mee naar Diemen-Zuid’ behaald nr. 16 in de Top 40.

Lange Frans & Baas B

Lange Frans & Baas B winnen 2 TMF Awards, in de categorie Beste Urban Nationaal en voor Beste Videoclip Nationaal. Op 1 Januari 2006 nemen ze de Mega Award voor 2005 in ontvangst. Deze award wordt jaarlijks uitgereikt aan de populairste artiest. Bij de 3FM Awards 2006 winnen Lange Frans & Baas B in de categorie Beste Artiest R&B/Hiphop. Lange Frans & Baas B zijn dit jaar ‘ambassadeurs van de vrijheid’. Na de TMF Awards 2006 krijgen ze nog een TMF Award voor Beste Live optreden. Begin 2008 zorgt het duo voor opschudding met hun single ‘Kamervragen’ , naar aanleiding van de single worden er zelfs kamer vragen gesteld aan de minister president. ‘Kamervragen’ behaald nr. 14 in de Singel Top 100. Het derde album ‘Verder’ van Lange Frans & Baas B komt uit. In Juni 2008 is Frans getrouwd met Danielle van Aalderen en werd in Augustus 2008 vader van Willem. Eind 2009 brengt Lange Frans in samenwerking met Yes-R en Ali B het nummer ‘Me Boy’ uit. De clip werd de TMF Superstream en een ware youtube hit die inmiddels al meer dan 2 miljoen keer bekeken is. Lange Frans & Baas B hebben begin 2009 officieel afscheid genomen van elkaar. Lange Frans is vanaf 2006 tv presentator bij de Veronica, hij deed o. a. My Best Friends, NK-Poker, Vegas Voyage, Kamervragen en twee seizoenen Fobiac. In het radioprogramma van Giel Beelen op 3FM verzorgd Frans sinds eind 2005 de week in rap en roer. Frans werkt op dit moment aan zijn soloalbum dat rond November zal uitkomen. In Oktober 2010 gaat zijn theatershow ‘Solo’ in première.

Samenwerking met John West

De samenwerking Lange Frans en John West blijkt een gouden greep. Uit deze samenwerking kwamen nummers voort als: Blijf bij mij, Wat een hete zomer, alles wat ik wil en in mei 2022 kwam Sexy Lady uit. In de video’s onderaan deze pagina kan je deze nummers beluisteren en bekijken.

Lange Frans huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Lange Frans via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Lange Frans te huren.

 

Wilt u Lange Frans boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Lange Frans. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Lange Frans boeken

Prijsindicatie voor Lange Frans

Prijs: € 3.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tape-act, incl. monitor en/of B-set
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Met live band, besloten/openbaar

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Lange Frans, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Lange Frans

John West & Lange Frans - Sexy Lady (Officiële Video)
Alsof God – Lange Frans ft. Donna Lugassy & Michael Bryan (Prod. by Pronk)
Een Nieuwe Dag ft. Jeroen van der Boom
Waar ben je dan?
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Lange Frans opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Lange Frans opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.