DJ Kicken

DJ Kicken boeken

DJ Kicken boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Mede door vader Kicken werd Henri al vroeg aangestoken met het muziekvirus en dat resulteerde op 8-jarige leeftijd tot het eerste optreden als zogenaamde dj. Op de lagere school mocht hij op vrijdagmiddag muziek draaien voor zijn klasgenootjes. Het jaar daarna werd hij gevraagd om de muziek te verzorgen op een schoolfeestje, dit deed hij samen met twee vrienden.
Dj-Kicken boeken Ook heeft hij bij diverse Belgische radiostations gedraaid, zoals Maasvallei radio, Arcan Radio, Grafiek Maaseik, Radio Royaal Hamont-Achel en nog wel een radiootje waar hij de naam niet eens meer van weet.

I Wanna Dance With Somebody

Al sinds de jaren 80 draat deze allround dj ook in discotheken. Begin jaren 90 draaide hij elke zomer wekenlang in Valkenburg. Diverse discotheken in België en Nederland benaderden hem om bij hun zijn kunsten te vertonen. Eind jaren 90 werden de eerste eigen producties een feit want remixen maken van oude nummers is nog steeds een van zijn grote hobby’s! Dit resulteerde tot zijn eerste single ‘I Wanna Dance With Somebody’, een cover van Whitney Houston. Daarna werd Pennywise door hem onder handen genomen. Dit is nogsteeds een grote hit onder de noemer ‘Let me hear you’. In 2004 maakte hij samen met Mc-q ‘Ain’t no party Like an Alcoholic Party’. Dit is uiteindelijk nog een echte partyhit geweest.
Als u denkt die naam Kicken die ken ik toch , dat kan kloppen want hij is de broer van Patrick Kicken (Veronica).

Aint No Party Like An Alcoholic Party

Het is ruim tien jaar geleden dat DJ Kicken doorbrak met zijn mega hit ‘Aint No Party Like An Alcoholic Party’. Dankzij deze internationale klapper is hij nog altijd een gewilde artiest. Dat blijkt maar weer uit het grote aantal boekingen dit jaar!

WK nummer 2022

Voor het WK voetbal 2022 in Qatar maakte DJ Kicken een heerlijke Oranje plaat. Onderaan deze pagina kan je dit nummer beluisteren en bekijken. Benieuwd welke artiesten nog meer een Hollandse plaat maakten? bekijk ons volledige overzicht!

DJ Kicken huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals DJ Kicken via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om DJ Kicken te huren.

 

Wilt u DJ Kicken boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over DJ Kicken. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

DJ Kicken boeken

Prijsindicatie voor DJ Kicken

Prijs: € 895
Duur: In overleg
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van DJ Kicken, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van DJ Kicken

DJ Kicken - Feel The Flow
Alcoholic Party
Amsterdam
We need some alcohol
Feel the Sunshine
Ft Def Rhymz - Slippers
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van DJ Kicken opvragen. De prijs en beschikbaarheid van DJ Kicken opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.