EK nummers 2024

EK nummers 2024

Bij elk EK of WK voetbal zijn er weer tal van artiesten die een potentiële hit uitbrengen met de hoop dat deze op alle events gedraaid wordt. Hieronder zullen wij een overzicht tonen van al deze Nederlandse nummers die dit jaar uitgebracht worden.

Artiesten met een EK/WK nummer?

Zoals gezegd zijn veel artiesten die een graatje proberen mee te pikken van de populariteit van het EK en WK voetbal. Wij hebben er al een stuk overgeschreven 2 jaar geleden, hier te lezen,  Maar welke artiesten hebben de afgelopen jaren een plaat uitgebracht?:

Yves Berendse – Ware kampioen

Jan Biggel – Allemaal voor Oranje

Mart Hoogkamer – Mijn Oranje Hart

Dries Roelvink – Oranje is Fantastico

Mick Harren – Oranje Kampioen

Gebroeders Rossig – Louis

Feestteam – We Vreten Ze Op

De Feest-Tovenaars – Coachie Louis

Dikdakkers – Voor Goud Met Oranje

Wolter Kroes – Onze Leider

DJ Kicken – Feel The Flow

EK nummers 2024:

Nummers van 2 jaar geleden zijn natuurlijk leuk maar welke artiesten gaan het dit jaar weer proberen? Hieronder een overzicht van artiesten. Deze zullen wij steeds aanvullen met nieuwe platen dus hou deze pagina in de gaten!

Bonte Carlo & Jeffrey Parmentier – Speedy Gonzales

Bonte Carlo & Jeffrey Parmentier trappen deze lijst af met hun plaat “Speedy Gonzalez”. Beide artiesten zijn echte feestartiesten dus wij hadden van hen wel een plaatje als dit verwacht. De plaat is hieronder te bekijken en te beluisteren. Wat vind jij?

De volgende op de lijst zijn PartyfrieX ft The Allstarz met het nummer Onderaan Beginnen. Wat vind jij? Het nummer is hieronder te bekijken en beluisteren.

Voor deze plaat zocht Wesly Bronkhorst een samenwerking met Wesley Sneijder. de Ene Wesly is natuurlijk een hele poplaire zanger tegenwoordig en maakt eigenlijk de ene hit na de andere. De andere Wesley is natuurlijk een oud voetballer en is tegenwoordig wel vaker te vinden in de studio. De plaats is hieronder te bekijken en te beluisteren.

Artiesten boeken?

Uiteraard zijn als bovenstaande artiesten bij ons te boeken om jouw event tot een een succes te maken! Meer info? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Prijsindicatie voor Wesly Bronkhorst

Prijs: € 5.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset
Prijs: € 6.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Gage 2025

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Wesly Bronkhorst. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Wesly Bronkhorst

Prijsindicatie voor PartyfrieX

Prijs: € 2.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van PartyfrieX. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over PartyfrieX

Prijsindicatie voor Bonte Carlo

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Bonte Carlo. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Bonte Carlo