Mick Harren

Mick Harren boeken

Mick Harren boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Mick Harren is een rasechte Amsterdammer, die van het leven één groot feest maakt. Met een vrolijk repertoire van Engels- en Nederlandstalige muziek is MickHarren een graag geziene gangmaker voor elk feest. Mick Harren past zich moeiteloos aan en staat met evenveel plezier op het podium tijdens een schuurfeest als in smoking op een gala.

Een optreden van deze artiest in hart en nieren betekent handen in de lucht, aanstekers en meezingers. Vanaf de eerste minuut zet Mick Harren een passende show neer voor zijn publiek.
De in Amsterdam geboren Mick Harren is inmiddels geen onbekende meer in Nederland. Hij is sinds zeventien jaar actief in de muziekwereld en bracht in 2003 zijn eerste complete CD uit. Dit album“Good Things” bevat maar liefst vijftien stukken. De productie staat op naam van Haro Slok (bekend van o.a. Volumia/ Kane / Laura Fygi / Bad Candy) die zelf de meeste nummers schreef.

Dat Mick Harren gegarandeerd het dak eraf krijgt weten ook de Veerkampjes. De sympathieke volkszanger Mick Harren heeft samen met de Veerkampjes een single opgenomen “Doe maar gewoon”. De Veerkampjes hadden elke dag een docu soap bij de NCRV “Man Bijt Hond” (3,5 min zendtijd per dag), dit is zo goed aangeslagen bij het publiek (elke dag zo’n 1.3 miljoen kijkers), dat ze per 1 augustus bij SBS 6 te zien zijn met een nieuwe reeks De Veerkampjes waarvan Mick Harren de titelsong voor zijn rekening neemt.

Dat Mick Harren succesvol is, is ook de gasten van de bruiloft van Sylvie en Rafael niet ontgaan. Terwijl het echtpaar Van der Vaart in een volledig met witte rozen bedekte gondel, compleet met gondelier, afdaalde in de met vijf gigantische kroonluchters versierde partytent, verwelkomde zanger Mick Harren hen met hun lievelingslied “This is the moment…”.
Voor Mick Harren is dit het moment waarop het grote publiek kennis met hem maakt. Zijn populariteit groeit landelijk enorm en Mick geniet daar elk optreden weer van.

Op 27 april 2012 werd bekend dat Mick Harren een nieuwe single gaat maken met Lange Frans en Willem Holleeder!

WK nummer 2022

Voor het WK 2022 heeft Mick een nieuwe plaat gemaakt voor Oranje. Onderaan deze pagina kan je hem beluisteren. Benieuwd naar alle artiesten die een WK-track gemaakt hebben? bekijk hier ons nieuwsbericht daarover.

Mick Harren huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Mick Harren via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Mick Harren te huren.

Wilt u Mick Harren boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Mick Harren. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Mick Harren boeken

Prijsindicatie voor Mick Harren

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Mick Harren, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Mick Harren

Oranje Kampioen
Beter moeten weten
Moet je horen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Mick Harren opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Mick Harren opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.