Dries Roelvink

Dries Roelvink boeken

Dries Roelvink boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie Dries Roelvink

Dries is geboren in 1959 in Jordaan, zijn vader was een voetbaltrainer bij de Amsterdamse Club Herenmarkt en zijn moeder “Alie” maakte in die tijd nummers met Willy Alberti en Johnny Jordaan. Dries wilde in de eerste in de voetsporen van zijn vader treden en voetbal 10 jaar bij DWS. Op zijn 18e tekende hij een driejarig profcontract bij FC Amsterdam. Dries vond het ten al erg leuk om af en toe de microfoon te pakken op feestjes bij de voetbal en het spelershome. Hij besloot mee te doen aan een talentenjacht op het Rembrandtplein en won deze.

Vanaf die tijd stopte hij met voetballen. Hij tekende een platencontract bij Phonogram en zijn eerste hit, Maria Magdalena was een fout.

Definitieve doorbraak Dries Roelvink

Dries zijn definitieve doorbraak en waarin heel Nederland kennis maakte met hem was uiteraard zijn optreden in de ANWB-reclame in 2004. Tot op de dag van vandaag wordt Dries nog steeds dagelijks herinnert aan deze reclame.

In welke Tv programma’s was Dries Roelvink allemaal te zien?

• Let’s Dance

• Sterren dansen op ijs.

• Sterren boksen

• Jensen

• Jouw vrouw mijn vrouw

• Ranking the Stars

• Vijftig tinten grijs

• Tour du Jour

• Live for you

• RTL Late night

• Chantal blijft slapen

• DWDD

Wijn proeven Dries Roelvink

Dries Roelvink is met zijn wijnproeverijen op social media de laatste tijd razendpopulair. In deze filmpjes proeft Dries – op een nogal theatrale manier een wijntje op het terras of in het restaurant. Bekijk hieronder het nummer “Fantastico” wat uit deze hype voorgekomen is.

WK nummer 2022

Voor het WK voetbal 2022 in Qatar maakte Dries Roelvink een heerlijke Oranje plaat. Onderaan deze pagina kan je dit nummer beluisteren en bekijken. Benieuwd welke artiesten nog meer een Hollandse plaat maakten? bekijk ons volledige overzicht!

Dries Roelvink boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Dries Roelvink boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Dries Roelvink. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Dries Roelvink boeken

Prijsindicatie voor Dries Roelvink

Prijs: € 4.500
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Dries Roelvink, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Dries Roelvink

Dries Roelvink ft. Bankzitters - Fantastico (Lyrics)
Ik kom er aan
Alleen door jou
geen crisis waar Dries is
Maria Magdalena
Laat mij niet los
He wat doe jij
Ik leef vandaag
Makkelijker kan het niet
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Dries Roelvink opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Dries Roelvink opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.