artiesten-met-wk-hits-2022

Artiesten met WK hits 2022

Elk WK of EK staat heel Nederland op zijn kop om Nederland naar de winst te schreeuwen. in 1988 mocht het één keer lukken, toen werden we zoals bekend Europees kampioen. Een WK mocht helaas nog nooit lukken, al waren we meerdere keren héél dichtbij. Dit jaar staat het omstreden WK in Qatar op de planning die eenmalig ook nog eens in de winter plaatsvindt.

Artiesten met WK hits

Zoals bij elk EK of WK zijn er ook dit jaar meerdere artiesten die een speciaal WK-nummer uitbrengen. Hieronder overzicht van Nederlandse artiesten die een speciaal nummer gemaakt hebben. En zoals altijd zijn natuurlijk deze artiesten weer te boeken bij Cas Events.

Hieronder in willekeurige volgorde de nummers van WK 2022. Wij zullen deze lijst uitbreiden mochten er meer artiesten zijn die nog een plaat uitbrengen.

Jan Biggel – Allemaal voor Oranje

Jan Biggel heeft samen met Dané dit WK nummer gemaakt.

Mart Hoogkamer – Mijn Oranje Hart

Ook Mart Hoogkamer heeft dit WK een heerlijk nummer uitgebracht.

Dries Roelvink – Oranje is Fantastico

Dries Roelvink heeft een stormachtig jaar doorgemaakt, mede door het wijn proeven waar hij viraal mee ging. Het nummer wat daarbij hoort was Fantastico en nu met zijn WK-knaller “Oranje is Fantastico”.

Mick Harren – Oranje Kampioen

Bekende Amsterdamse zanger komt ook met een Wk-nummer. Mick Harren brengt nummer Oranje Kamioen uit.

Gebroeders Rossig – Louis

De Gebroeders Rossig brengen ook een heerlijke plaat. Hun nummer heet Louis. Een heerlijk feestnummer, bekijk en beluister hem hieronder!

Feestteam – We Vreten Ze Op

Het feestteam brengt samen met Brownies&downieS ook weer een heerlijke WK-plaat uit. We Vreten Ze Op! bekijk en beluister ook deze hieronder!

De Feest-Tovenaars – Coachie Louis

De Feesttovenaars hebben samen met Rapper Svennie de plaat “Coachie Louis” uitgebracht. Bekijk en beluister hieronder ook deze plaat 🙂

Dikdakkers – Voor Goud Met Oranje

Ook de Dikdakkers komen met een Oranje plaat om Nederland naar de overwinning te zingen. 12 jaar geleden deden zij dit ook al met de plaat; “Ons Oranje”, toen haalden wij de finale dus laten we hopen dat het dit jaar weer geluk brengt 😉

 

 

Wolter Kroes – Onze Leider

Wolter Kroes brengt met zijn nieuwe hit “Onze Leider” een ode aan onze bondscoach dit ons dit jaar kampioen moet maken. De volledige opbrengsten van het lied gaan de komende maanden volledig naar ‘Spieren voor Spieren’. Een mooi initiatief!

Yves Berendse – De Ware Kampioen

Ook Yves Berendse heeft een heerlijke plaat voor het WK opgenomen. Deze kwam net vóór de eerste wedstrijd tegen Senegal uit, deze wedstrijd won Nederland uiteindelijke met 0-2.

DJ Kicken – Feel The Flow

DJ Kicken bekend van onder andere “Aint Nobody Like An Alcoholic Party” brengt vlak voor de tweede groepswedstrijd tegen Ecuador de plaat “Feel The Flow” uit. Een heerlijk up tempo nummer.

Prijsindicatie voor Jan Biggel

Prijs: € 1.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jan Biggel. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Jan Biggel

Prijsindicatie voor Mart Hoogkamer

Prijs: € 8.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Besloten, incl. monitorset tot 500 personen
Prijs: € 9.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Openbaar tot 1000 personen
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 55 minuten
Informatie: Live met band, verschillende opties mogelijk

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Mart Hoogkamer. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Mart Hoogkamer

Prijsindicatie voor Dries Roelvink

Prijs: € 4.500
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Dries Roelvink. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Dries Roelvink

Prijsindicatie voor Mick Harren

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Mick Harren. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Mick Harren

Prijsindicatie voor Gebroeders Rossig

Prijs: € 1.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Gebroeders Rossig. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Gebroeders Rossig

Prijsindicatie voor Het Feestteam

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Het Feestteam. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Het Feestteam

Prijsindicatie voor De Feest-Tovenaars

Prijs: € 995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van De Feest-Tovenaars. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over De Feest-Tovenaars

Prijsindicatie voor De Dikdakkers

Prijs: € 1.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset
Prijs: € 1.995
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Snappie Kindershow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van De Dikdakkers. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over De Dikdakkers