De Dikdakkers

De Dikdakkers boeken

De Dikdakkers boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Zing mee, dans mee, feest mee………met De Dikdakkers!

Het feestduo de Dikdakkers weet precies hoe het publiek getrakteerd moet worden op een feestje. De liedjes “Het Vliegerlied“, “Hobbelpaard“, “Dikdakkersdans” , ”Het Bobsleelied” en natuurlijk de hit “Cowboys & Indianen” staan bol van de interactie. Het is slechts een kleine greep uit het grote repertoire van deze twee feestmakers.

Tijdens de vrolijke optredens van beide heren is “stilstaan” voor het publiek eigenlijk onmogelijk. Een optreden van Hans en Anton is een feest voor jong en oud!

Na het uitkomen van “Het Bobsleelied” besluiten de Dikdakkers om een echte bobslee op de bühne neer te zetten. Een aantal mensen uit het publiek wordt uitgenodigd om hierin tijdens de show plaats te nemen.

Lachen

Nadat in 2014 het Winnaarslied goed was voor een geslaagd carnaval komen de heren begin 2015 met een fantastisch feestnummer: LACHEN”. Iedereen die dit zeer aanstekelijk lied hoort zal spontaan een vrolijke lach op het gezicht krijgen.

De Dikdakkers zijn veel geziene gasten tijdens “Oranjefeesten” zoals WK en EK en Koningsdag. Daarvoor hebben de Dikdakkers een speciale Oranjeshow ontworpen. Deze show, inclusief twee danseressen is bij uitstek geschikt voor feesten die gerelateerd zijn aan Oranje.

De nieuwe single van De Dikdakkers die in november 2017 uitkomt heet ‘Dansn, dans, dans’. Een heerlijk feestelijk nummer met een hoog zing-  en doe mee gehalte. Een aanstekelijk nummer dat het met de carnaval in 2018 (en daarna) weer uitstekend zal gaan doen.

Snappie

De Dikdakkers zijn ook te boeken met een aantal kindershows. Hun nieuwste is de Kidz-show met SNAPPIE, de kleine krokodil.  Daarnaast treden ze op met  De Cowboys en indianenshow en in de Sinterklaastijd met het Pepernotenfeest.

In 2017 lanceren De Dikdakkers een nieuwe kindershow. Ren je Rot met De Dikdakkers is een garantie voor spektakel!  Hiermee blazen De Dikdakkers een legendarische spelshow uit de jaren zeventig en tachtig nieuw leven in. ‘Wat is er nu leuker om met familie, vrienden, klasgenoten of collega’s te rennen in deze interactieve spelshow met hilarische prijzen?’ Niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor bedrijfsfeest, braderie of winkelcentrum. De te stellen vragen kunnen naar uw wensen worden aangepast.

WK nummer 2022

Voor het WK voetbal 2022 in Qatar maakten De Dikdakkers een heerlijke Oranje plaat. Onderaan deze pagina kan je dit nummer beluisteren en bekijken. Benieuwd welke artiesten nog meer een Hollandse plaat maakten? bekijk ons volledige overzicht!

De Dikdakkers huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals De Dikdakkers via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om De Dikdakkers te huren.

 

Wilt u De Dikdakkers boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over De Dikdakkers. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

De Dikdakkers boeken

Prijsindicatie voor De Dikdakkers

Prijs: € 1.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset
Prijs: € 1.995
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Snappie Kindershow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van De Dikdakkers, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van De Dikdakkers

Klap maar in je handen
Dikdakkersdans
Cowboys en Indianen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van De Dikdakkers opvragen. De prijs en beschikbaarheid van De Dikdakkers opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.