De Feest-Tovenaars

De Feest-Tovenaars boeken

De Feest-Tovenaars boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van De Feest-Tovenaars

De Feest-Tovenaars boeken

De Feest-Tovenaars boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

De Feest-Tovenaars zijn ontstaan tijdens een gezellige avond met de heren Oz en Jos, oftewel Harm & Ron. Ze besloten een feestelijk nummer te maken en dit officieel uit te brengen. De Feest-Tovenaars zijn geboren.

Harm is het muzikale brein achter het duo. Als (hobby) tekstschrijver heeft hij de lyrics en muziek geschreven voor hun eerste track.

Samen met DJ Galaga is in 2021 het nummer “Het is Feest” gemaakt en geproduceerd.

Voor 2022 zijn inmiddels 2 nieuwe nummers gemaakt, dus hou de mannen in de gaten op Spotify of Youtube! Ze gaan KNALLEN !!!

Ron komt uit de entertainment wereld en is een bekend goochelaar. Met zijn eigen Magicshop.nl levert hij wereldwijd goocheltrucs en is de leverancier van o.a. Hans Klok, Victor Mids en Steven Kazan die een rol heeft gespeeld in de muziek video van Het is Feest.

Samen staan ze op de bühne en maken er een heerlijk feest van. Hun act is 30 minuten en ze trakteren je op gezellige meezingers, dikke feestnummers en een klein beetje magie!

WK nummer 2022

Voor het WK voetbal 2022 in Qatar maakten De Feest-Tovenaars een heerlijke Oranje plaat. Onderaan deze pagina kan je dit nummer beluisteren en bekijken. Benieuwd welke artiesten nog meer een Hollandse plaat maakten? bekijk ons volledige overzicht!

De Feest-Tovenaars huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals De Feest-Tovenaars via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om De Feest-Tovenaars te huren.

 

Wilt u De Feest-Tovenaars boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over De Feest-Tovenaars. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

De Feest-Tovenaars boeken

Prijsindicatie voor De Feest-Tovenaars

Prijs: € 995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van De Feest-Tovenaars, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van De Feest-Tovenaars

De Feest-Tovenaars ft Rapper Svennie DJ Galaga Remix - Coach Louis
De Feest Tovenaars - Het is feest (Officiële Videoclip)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van De Feest-Tovenaars opvragen. De prijs en beschikbaarheid van De Feest-Tovenaars opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.