Carnaval 2024

Carnavalsnummers 2024

Carnaval 2024. Elk jaar leeft half Nederland toe naar de eerste 2 weken van februari. Officieel is het dit jaar zondag 11, maandag 12 februari en dinsdag 13 februari, maar in de praktijk viert een groot deel van Nederland het een stuk langer feest. Elk jaar proberen de echte carnavalsartiesten van Nederland dé carnavalskraker van dat jaar te maken. Aan ons om deze hopelijke krakers in een overzicht te zetten. Hieronder een lijst van carnavalsnummers dit voor carnaval 2024 zijn uitgebracht, in willekeurige volgorde. Uiteraard zijn al deze artiesten bij ons te boeken, neem vrijblijvend contact op!

Gebroeders KO – Schijt aan de buren

De Gebroeders KO zijn natuurlijk niet weg te denken uit deze lijst. Elk jaar maken zijn meerdere feestnummers. Dit jaar hebben zij het nummer “Schijt aan de buren” uitgebracht. Benieuwd? bekijk en beluister hieronder de video.

Cooldown – Laveloos

Cooldown Café (tegenwoordig Cooldown) is een Nederlandse popgroep, vernoemd naar het gelijknamige feestcafé gelegen aan de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam. De band werd landelijk bekend door in 2000 een Nederlandse versie van het Amerikaanse nummer “Hey! Baby” uit te brengen, waarmee ze een top 5-hit scoorden in Nederland. Dit nummer bleef maar liefst 32 weken genoteerd in de Mega Top 100. Dit jaar komen zij met nummer “Laveloos”. Hieronder te bekijken te beluisteren!

 

Monique Smit – Wild

Het nummer waar Monique Smit haar carrière in 2007 mee begon “wild” heeft zij speciaal voor carnaval 2024 opnieuw uitgebracht. Toendertijd stond haar nummer 10 weken in de top 40 met als hoogste notering plek 11.  Wij zijn benieuwd hoe deze carnavalsplaat Wild 2.0 het gaat doen. Benieuwd? Bekijk en en beluister het nummer hieronder.

Double DJ’s – Schenk in gooi vol

Iets minder bekend bij het grote publiek in deze lijst zijn de Double DJ’s. Echter, tijdens carnaval zijn deze mannen niet weg te dingen. Dit jaar vieren zijn hun 20 jarige jubileum. toendertijd begonnen Robbie en Jeroen met het nummer “De Kangeroe Dans”. Dit jaar tijdens carnaval komen zij met de plaat “Schenk in gooi vol”. Benieuwd? Bekijk hem hieronder!

Bonte Carlo ft. Joeri Plaizier – Tiritomba

Joeri Plaizier en Bonte Carlo maken speciaal voor carnaval samen een nummer. Tiritomba is de plaat die zij uitgebracht hebben. Benieuwd naar deze samenwerking? Check hun nummer “Tiritomba” hieronder!

 

Zanger Kafke – Nee gij

Van het ophalen van glazen tot het evolueren tot een van de meest geliefde feestacts in Nederland. Wat begon als een ludiek idee van vier vrienden in 2017, resulteerde in een uitverkochte show in 013 Tilburg in 2019 voor Zanger Kafke. Met zijn kenmerkende Brabantse tongval en energieke Nederlandstalige feestnummers laat Zanger Kafke kroegen en festivals bruisen en vibreren. Hij werd echt bekend met het nummer “Springen” en in 2024 gaat hij het proberen met de plaat “Nee gij”. Benieuwd? Check hem weer hieronder.

Vieze Jack – Natte Heidi

Vieze Jack is één van de allerbekendste carnavalsartiesten van Nederland. Zijn populariteit wordt eigenlijk elk jaar meer. Deze carnaval komt hij met de plaat “Natte Heidi”. Benieuwd? Check hem hieronder!

Jan Biggel – Lege Pullen

Jan Biggel werd bekend door zijn plaat Ons Moeder Zeej Nog in 2021. Daarna ging het hard met zijn populariteit. Voor carnaval 2024 brengt hij de plaat “Lege Pullen” uit. Wat vind jij van deze carnavalskraker? Benieuwd? Bekijk hem hieronder.

Lamme Frans – De Politie

Net als Vieze Jack is het in korte tijd hard gegaan met Lamme Frans. Met nummers als “Alles in één” en “Altijd Carnaval” heeft hij best al wel een paar aardige platen te pakken. Dit jaar hoopt hij dat het raak is voor  “De Politie”. Interesse? Check hem hieronder!

 

De Alpenzusjes – Hé Hé Kaboutertjes

In 1980 werd het duo De Alpenzusjes opgericht met Carla Janssen-Langendijk en Hanny Tholen als oorspronkelijke leden. Na slechts twee jaar verliet Tholen de groep, waarna haar positie in de daaropvolgende jaren door verschillende zangeressen werd ingenomen. Vanaf medio 2006 nam Edith Verboeket deze plaats in, en in 2009 besloten De Alpenzusjes definitief te stoppen met muziek maken.

Vanaf 2010 is er een compleet nieuw duo dat optreedt onder de naam De Alpenzusjes. Deze nieuwe formatie heeft zich losgemaakt van de traditionele Tiroler schlagermuziek. In het begin van 2011 bracht het vernieuwde duo hun carnavalsnummer “Naar voren, naar achter” uit. Carla Janssen-Langendijk, het oorspronkelijke lid, heeft toestemming gegeven voor het gebruik van de naam De Alpenzusjes.  In 2021 en 2022 hadden zij samenwerkingen met Jan Biggel en PartyfrieX. Dit jaar doen ze het op eigen houtje met het nummer “Hé Hé Kaboutertje”.

 

Outsiders, Immer Hansi & Jody Bernal maken voor het eerst samen een nummer en proberen daarmee ook de carnavalshitparades te bestormen. Wat vind jij? Is het gelukt? Bekijk het hieronder.

Gullie werd in 2017 bekend het nummer “Waar is Mustafa”, als echte carnavalsartiest werden daarna nog meerdere hits gemaakt. Het nummer wat hij dit jaar uitbrengt is “Hos Hos Hos op Barbados. Bekijk en beluister hem hieronder!

Carnavalsartiesten boeken?

Uiteraard zijn al bovenstaande artiesten ook weer via Cas events te boeken. Klik op de link van de desbetreffende artiest om naar hun pagina te gaan om een aanvraag te doen voor een offerte. Twijfel je? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag mee met de invulling van jouw evenement!

 

Prijsindicatie voor Gebroeders KO

Prijs: € 3.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Gebroeders KO. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Gebroeders KO

Prijsindicatie voor Jan Biggel

Prijs: € 1.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jan Biggel. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Jan Biggel

Prijsindicatie voor Monique Smit

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Monique Smit. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Monique Smit

Prijsindicatie voor Gullie

Prijs: € 1.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Gullie. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Gullie

Prijsindicatie voor Outsiders

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Outsiders. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Outsiders

Prijsindicatie voor De Alpenzusjes

Prijs: € 2.295
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van De Alpenzusjes. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over De Alpenzusjes

Prijsindicatie voor Double DJ’s

Prijs: € 1.295
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitors

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Double DJ’s. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Double DJ’s

Prijsindicatie voor Immer Hansie

Prijs: € 2.795
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Immer Hansie. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Immer Hansie

Prijsindicatie voor Jody Bernal

Prijs: € 2.995
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jody Bernal. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Jody Bernal

Prijsindicatie voor Vieze Jack

Prijs: € 3.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset (tm carnaval 2024)
Prijs: € 3.795
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Ná carnaval 2024

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Vieze Jack. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Vieze Jack

Prijsindicatie voor Bonte Carlo

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Bonte Carlo. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Bonte Carlo

Prijsindicatie voor Zanger Kafke

Prijs: € 2.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Zanger Kafke. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Zanger Kafke