Outsiders

Outsiders boeken

Outsiders boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Outsiders is een getalenteerde muziekliefhebber waar het entertainen in het bloed zit. Met zijn energieke performance en geweldige Freestyle mix van EDM naar de hardere stijlen is Outsiders een echte alleskunner op het podium. Met ruim 200 boekingen per jaar is hij al meer dan 4 jaar een bekende naam in de Nederlandse DJ scene en breekt hij (letterlijk) elk podium helemaal af. Niet voor niets dat hij een concept gestart is dat Rebel heet. Zoals hij het zelf verwoord, mogen er alleen echte rebellen komen. En als je op Youtube kijkt kom je meer dan genoeg feestende en springende massa’s mensen tegen.

Dankzij internationale boekingen in o.a. de Caribbean, Azië en de Europese badplaatsen is Outsiders ook erg bekend bij een breed publiek. Zo gaat hij elke zomer met zijn maatje Darkraver alle festivals in binnen en buitenland af. Deze combinatie zorgt voor een ongekende energie en gekte vanaf het podium wanneer jullie Outsiders boeken.

Samenwerkingen

Outsiders heeft de afgelopen jaren platen gemaakt met meerdere top artiesten uit vooral de Nederlandstalige scene. Enkele artiesten zijn: Django Wagner, John West, Frank van Etten. De nummers incl. clips vind je onderaan deze pagina.

Outsiders huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Outsiders via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Outsiders te huren.

Wilt u Outsiders boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Outsiders. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Outsiders boeken

Prijsindicatie voor Outsiders

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Outsiders, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Outsiders

Outsiders & John West - Jouw Blik (Outsiders Remix)
Outsiders, Django Wagner - Kali (Outsiders Remix)
Outsiders & Frank van Etten - Huisje Op Wielen (Outsiders Remix) [Officiële Videoclip]
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Outsiders opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Outsiders opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.