De Alpenzusjes

De Alpenzusjes boeken

De Alpenzusjes boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

De Alpenzusjes bestaan uit Kirsten Stroek en Chantal van Geelen. De twee meiden kennen elkaar van het Brabants Conservatorium en Dansacademie te Tilburg. In 2011 beginnen zij samen de Alpenzusjes en brengen hun eerste plaat uit, “Van voren naar achteren” is gelijk een succes en zelfs op dit moment nog één van de meest gedraaide platen tijdens carnaval en andere Nederlandstalige feesten.

Wat kan je verwachten wij het boeken van de Alpenzusjes?

Verwacht een half uur één groot feest. Loop de polonaise met de meiden en “Jump” gezellig mee met de meiden. Verwacht veel interactie en Chantal en Kirsten krijgen het publiek gegarandeerd aan de gang.

Singles de Alpenzusjes;

Naar voren, naar achter
De jungledans
Hutje op de hei
Naar de costa
Kontebonke
Hoemparapapa
Spring Op En Neer
Bergje Op Bergje Af
Drinklied
Springwals
Zwaai Naar Jou
Wienie Wienie
Hutje Op De Hei 2.0
Wil Jij De Mijne Zijn
We Dansen De Sirtaki
Vriendinnen Voor Het Leven
Like A Prayer
Naar Voren Naar Achter 2.0
Haka
Helemaal Dol
Spring Op En Neer
Macho Hans
Hakken

De Alpenzusjes huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals De Alpenzusjes via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om De Alpenzusjes te huren.

 

Wilt u De Alpenzusjes boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over De Alpenzusjes. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

De Alpenzusjes boeken

Prijsindicatie voor De Alpenzusjes

Prijs: € 2.295
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van De Alpenzusjes, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van De Alpenzusjes

Alpenzusjes - Kus Me, Niemand Kijkt
Alpenzusjes - Naar Voren, Naar Achter
De Alpenzusjes - Drinklied
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van De Alpenzusjes opvragen. De prijs en beschikbaarheid van De Alpenzusjes opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.