Lamme Frans

Lamme Frans boeken

Lamme Frans boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Lamme Frans gaat zware tijden tegemoet. In één weekend werd zijn carnavalskraker “alles in een” ruim 300.000 keer bekeken op Youtube.  De teller stijgt dagelijks met meer dan 100.000 en dat betekend dat Lamme Frans het land in trekt om alle feesttenten op zijn kop te zetten.

Hieronder een leuke kleine introductie over Lamme Frans:
Lamme Frans heeft zijn baan als conciërge opgegeven. “Tegenwoordig zit ik liever aan de bar. In de kroeg hoef ik zelf niks op te ruimen. Ik heb van mijn vorige werk een doos consumptiebonnen meegenomen en de barman heeft nog steeds niks in de gaten.” Iedere dag is Frans in het café in Stampersgat te vinden. “Eerst dronk hij gewoon de hele avond bier, tegenwoordig is het eigenlijk niet te peilen”, aldus kroegbaas B.Na de opnames van de clip waren er wel wat problemen. “Ik heb drie dagen met een kater in de kroeg gezeten en kon niet optreden. Gelukkig waren er toen nog geen boekingen, dus mij hebben ze niet gemist.”Onder zijn vele fans mag Lamme Frans ook singer-songwriter Nielson rekenen. “Tof gedaan!”, meldde de populaire zanger via Twitter over Frans’ parodie op zijn hit ‘Beauty & de brains’. Frans is er trots op. De jolig besnorde ex-conciërge kijkt overigens enorm uit naar komend carnaval: “Er is mij verteld dat artiesten onbeperkt consumptiebonnen krijgen toegestopt en die doos is bijna leeg, dus dat komt goed uit!”

Lamme Frans huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Lamme Frans via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Lamme Frans te huren.

 

Wilt u Lamme Frans boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Lamme Frans. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Lamme Frans boeken

Prijsindicatie voor Lamme Frans

Prijs: € 4.000
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Lamme Frans, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Lamme Frans

Lamme Frans - De Zuipschuit (CARNAVAL 2019)
REMIX⚡️ Lamme Frans - Fijnfisjenie! (PIMPTEAM STAMPWAOGE HUIFKAR REMIX)
"Ik ga zo lekker drinken uit mijn kruik" 🎶 | 🎉 Lamme Frans
Lamme Frans - Wakker Met Een Biertje! (Carnaval 2015)
Alles in een
Altijd carnaval
Lamme Frans & Knuffelbier - Wij Zijn Twee Vrienden (Bier En Ik)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Lamme Frans opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Lamme Frans opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.