Double DJ’s

Double DJ’s boeken

Double DJ’s boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Double DJ’s

Feestduo Double DJ’s timmeren al een aantal jaren succesvol aan de weg. Feest DJ’s Jeroen Stabel en Robbie van Rijt zijn al jaren als DJ actief in het vak wanneer ze besluiten om niet alleen platen te draaien maar ook als zangers aan de slag te gaan. Inmiddels is dit vrolijke duo niet meer van het podium weg te denken. Jaar na jaar scoren ze hit na hit. Met platen als Zwaai Eens Even Naar Mijn Vogeltje, Ja Die Van Jou, Goede Vrienden en Onze Jans Heeft Nieuwe Klompen zetten ze een spetterend optreden neer. De dansjes bij de liedjes “Roeien, Zeilen, Vissen” en Zwaai Eens Even Naar Mijn Vogeltje doet iedereen in de zaal mee. En wie kent Boven Op De Berg niet?
   2018 beginnen ze goed en gaan ze hoog in de lucht met de nieuwe single ‘We Zien Ze Vliegen’

Double DJ’s boeken? neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Double DJ’s boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Double DJ’s. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Double DJ’s

Prijs: € 1.295
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitors

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Double DJ’s, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Double DJ’s

Ja die van jou
De Reddingsboot
Goede vrienden
Viva! Het leven is een feest
Vluggertje
Double DJ's - Onze Jans Heeft Nieuwe Klompen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Double DJ’s opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Double DJ’s opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.