Joeri Plaizier

Joeri Plaizier boeken

Joeri Plaizier boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Joeri Plaizier

Joeri Plaizier komt er op jonge leeftijd al achter dat zingen zijn passie is. Hij zingt altijd en overall, waar hij maar kan. Na wat optredens in kroegen krijgt hij een telefoontje van een artiestenbureau dat getipt is door iemand die hem heeft zien optreden in de plaatselijke horeca. Het artiestenbureau is enthousiast en ziet hem als een ruwe diamant. De zanger besluit om eerst zijn middelbare hotelstudie af te maken om vervolgens in zee te gaan met DMC records. Na anderhalf jaar gewerkt te hebben aan een album is dat er eindelijk. De cd ‘Vandaag is vandaag’ is zijn debuutalbum en daar gooit hij hoge ogen mee! Naast het album komt ook de single ‘Adem onder water’ uit die Paradeplaat wordt bij Sterren.nl. Joeri krijgt een kans bij het televisieprogramma ‘Life 4 You’ van Carlo Boszhard en Irene Moors om zijn kunsten te vertonen. Naast de vele radio- en televisieoptredens is de artiest ook steeds vaker te zien in het land.

Joeri Plaizier boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Joeri Plaizier boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Joeri Plaizier. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Joeri Plaizier

Prijs: € 895
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Joeri Plaizier. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Joeri Plaizier

Ik wil alleen maar jou
Rik tikke tik tik
Joeri Plaizier Boeken

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Joeri Plaizier opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Joeri Plaizier opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.