Jody Bernal

Jody Bernal boeken

Jody Bernal boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Jody Bernal is een succesvolle Nederlandse artiest, geboren in Colombia en opgegroeid in Delft. Op slechts 18-jarige leeftijd scoorde hij een enorme nummer 1-hit met zijn remake van het Argentijnse zomerlied ‘Que Si, Que No’. Dit nummer heeft maar liefst 15 weken op de eerste plaats gestaan in de Nederlandse muziekgeschiedenis. Sindsdien heeft Jody nog vele andere hits op zijn naam staan, waaronder ‘Oh Bambolero’, ‘Un Beso Mas’, ‘Me and You’, ‘Dreams’ en ‘Chica Bonita’. Door zijn succes is Jody al op jonge leeftijd een bekende Nederlander geworden.

Festivals

Jody is niet alleen een zanger, maar ook een getalenteerde producer en DJ. Hij heeft zichzelf opgeleid in het produceren van muziek en heeft een voorkeur voor muziek die geschikt is voor clubs en festivals. Met zijn eclectische sound, die een populaire mix is van house, disco en all-time hits, heeft Jody een grote fanbase opgebouwd in de Nederlandse clubscene. Hij heeft opgetreden op tal van evenementen, waaronder Valtifest Festival, Solar Festival, Bungalup, Freshtival, Wish Outdoor, Amsterdams Verbond en nog veel meer.

Als je op zoek bent naar een unieke en getalenteerde artiest voor jouw evenement, dan is Jody Bernal de perfecte keuze. Met zijn jarenlange ervaring als performer en zijn ongekende muzikale talenten, weet hij het publiek keer op keer te vermaken. Of je nu een privéfeestje organiseert of een groot festival, Jody Bernal is de juiste artiest voor jou. Neem vandaag nog contact met ons op om Jody te boeken voor jouw volgende evenement.

90’s DJ’s boeken

Jody Bernal is natuurlijk niet het enige icoon uit de jaren 90. Vind hier een overzicht van meer DJ’s uit deze jaren. Verwacht legends als DJ Jean, Paul Elstak en Mental Theo.

Jody Bernal huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Jody Bernal via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Jody Bernal te huren.

Wilt u Jody Bernal boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Jody Bernal. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Jody Bernal boeken

Prijsindicatie voor Jody Bernal

Prijs: € 2.995
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jody Bernal, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Jody Bernal

JODY BERNAL draait DJ SET! | Live Bij 538
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Jody Bernal opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Jody Bernal opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.