Jody Bernal

Jody Bernal boeken

Jody Bernal boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Jody Bernal werd geboren op 12 november 1981 in Bogota, Colombia. Toen hij nog maar 6 maanden oud was werd hij geadopteerd door een Nederlandse familie en groeide op in Delft. Nadat hij op een Spaanstalige cd het nummer ‘Que Si Que No’ hoorde besloot hij samen met zijn goede vriend en tevens top producer Hans van Eijk een eigen versie te gaan maken. Dit werd onverwacht zo’n grote hit dat het maar liefst 15 weken lang de best verkochte single van Nederland was! Het nummer had 7 weken een nummer 1-notering in de Nederlandse Top 40 en bij onze Zuiderburen behaalde de plaat de nummer 2 positie in de Vlaamse Ultratop 50. Een enorme prestatie natuurlijk voor een debuutsingle. Al snel volgde een tweede single met de titel ‘Oh Bambolero’ die in alle lijsten meteen op nummer twee binnenkwam. Jody Bernal vestigde destijds gelijk een record om met twee singles op respectievelijk nummer een en twee te staan. Uniek in Nederland! Aansluitend volgde een reeks van successen; Un Beso Mas stond op nummer 5, Dreams eindigde op nummer 8, het duet met Belle Perez behaalde een mooie nummer 5 positie en de hitsingle Chica Bonita strandde uiteindelijk op nummer 4. In 2006 werd Jody Bernal door Eyeworks gevraagd om de ijzers onder te binden voor het splinternieuwe SBS-programma ‘Sterren Dansen Op Het Ijs’. Tijdens de bloedstollende live televisieshows bleef hij qua score net achter bij Hein Vergeer waardoor hij uiteindelijk een prachtige tweede plaats veroverde. Jody was terug van weggeweest en werd direct gevraagd door de organisatie van het prestigieuze Holiday On Ice die Jody full time wilde inzetten in de nieuwste productie ‘De Fantasy Show’. Een prachtige ervaring natuurlijk die Jody absoluut niet had willen missen! Maar ook SBS6 wilde meer. Jody Bernal ging items presenteren voor Shownieuws en was als locatie-presentator te zien in de nieuwe reeks van ‘Sterren Dansen Op Het Ijs’ en ‘So You Wanna Be A Popstar’. In 2007 maakte Jody zijn eerste stappen op musicalgebied. Jody tourde met de Musical Fame een aaneengesloten periode langs de grootste theaters van Nederland en speelde de prachtige rol van Joe. Jody kon alweer een nieuw hoogtepunt aan zijn CV toevoegen. Anno 2010 stort Jody zich weer volledig op zijn zangcarrière. Met een nieuw management aan zijn zijde is hij klaar voor de toekomst. Dansen, schaatsen , acteren of presenteren, het maakt Jody eigenlijk niet uit. Hij heeft plezier in zijn vak en dat straalt hij uit! En een ding staat vast; Jody Bernal zal ook nu weer opvallen! De eerste stap is in ieder geval gezet: met de release van Jody’s nieuwste single slaat Jody een compleet nieuwe richting in. ‘Dame Tu Veneno’ is opgenomen met een echte bigband en is direct gebombardeerd tot FavoRuudschijf op Q Music. Scoort Jody weer een leuke zomerhit?

90’s DJ’s boeken

Jody Bernal is natuurlijk niet het enige icoon uit de jaren 90. Vind hier een overzicht van meer DJ’s uit deze jaren. Verwacht legends als DJ Jean, Paul Elstak en Mental Theo.

Jody Bernal huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Jody Bernal via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Jody Bernal te huren.

 

Wilt u Jody Bernal boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Jody Bernal. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Jody Bernal boeken Copyright Jody Bernal Boeken

Prijsindicatie voor Jody Bernal

Prijs: € 2.495
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jody Bernal. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Jody Bernal

QUE SI QUE NO
Shiki Boom Boom
dance dance dance
Soy
Dame tu Veneno
Jody Bernal Boeken

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Jody Bernal opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Jody Bernal opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.