Carnavalsnummers 2023

Carnavalsnummers 2023

Carnaval 2023. Vooral onder de rivieren begint dat al ver van te voren te kriebelen. Dit keer vindt carnaval officieel plaats van zaterdag 18 februari tot en met dinsdag 21 februari 2023. Echter zullen de meeste festiviteiten al op vrijdag starten en niet stoppen tot en met woensdag. Elk jaar zijn er ook weer heel veel carnavalsartiesten die hier een graantje van mee pikken en proberen dé carnavalshit van dat jaar te pakken. Wie hebben er op dit moment al een carnavalsnummer gemaakt? bekijk hieronder het volledige overzicht. Zodra er nieuwe nummers bij komen zullen wij deze aanvullen. Hou deze pagina dus in de gaten.

Carnavalsnummers 2023

Hieronder sommen wij in willekeurige volgorde de carnavalsnummers van 2023 op. Als er een clip gemaakt is zullen wij deze zoveel mogelijk proberen te tonen. We hebben al eens een stuk geschreven over carnavalsartiesten van 2023, benieuwd? klik op de link.

Carnaval (Noodgeval)

Tim Schalkx, Immer Hansi en Marco Kraats hebben met zijn drieën op het nummer Noodgeval van Goldband deze track uitgebracht.

Vieze Jack – Wienerschnitzel

Vieze Jack, winnaar van de Party Awards van 2022 in de categorie “Populairste Party Act” komt ook met een lekkere knaller, dit is ook écht een goede kanshebber voor de beste hit van dit jaar (vinden wij)

Cooldown Ladada

Cooldown maakt een cover op de hit van Claude. De gelijknamige track wordt door Cooldown in een geheel nieuw jasje gegoten.

De Lawineboys brengen samen met Rocky Vosse een oud nummertje nieuw leven in. Bekijk en beluister Pretty Belinda hieronder!

Barry Badpak en O’nine komen met Kimmie! Dit is de eerste keer dat beide Leidse artiesten samen een track maken.

Voor deze track werkt Marco Kraats samen met Matsoe Matsoe. Een oude bekende die natuurlijk bekend is van tv programma Oh Oh Cherso en later DJ werd.

Tim Schalkx en Barry Fest brengen samen het nummer Ferry De Roze Flamingo uit.

Joe, de stagiair van de Show van Q-Music heeft als droom om zanger te worden. Hierbij komt hij met zijn eerste échte eigen nummer. Bekijk en beluister hem hieronder.

Jan Biggel – Als bij ons D’n Haon weer kraait

Jan Biggel mag uiteraard ook niet ontbreken in deze lijst met carnavalsnummers van 2023. In januari komt hij met deze plaat. Bekijk hem beluister hem hieronder.

 

Vieze Jack – ’t is Carnaval

Vieze Jack komt met de plaat ’t is Carnaval. Voor de oplettende kijker zit er énorm veel bekende carnavalsartiesten in deze clip. Hoeveel zie jij er? Onder de video geven wij een opsommingen van alle artiesten die hierin voorkomen!

Wie zitten er in de clip van Vieze Jack?

Adje Ambiance, Bennie Solo, Chef Soldaat, Cv Op Smuk, De Alpenzusjes, De Dorini’s,  Ferry van der Zaande, Het FeestteamJan BiggelJettie Palletie, Johnny Purple,  Jordy & Bettie, Partyfriex, Peter Selie, Rene Karst, Toni Peroni, en Volkszanger Joe, Stagiair van de show (Qmusic)

Carnavalsartiesten boeken?

Uiteraard zijn al bovenstaande artiesten ook weer via Cas events te boeken. Klik op de link van de desbetreffende artiest om naar hun pagina te gaan om een aanvraag te doen voor een offerte. Twijfel je? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag mee met de invulling van jouw evenement!

Prijsindicatie voor Immer Hansie

Prijs: € 2.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Gage tot 24 februari 2022

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Immer Hansie. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Immer Hansie

Prijsindicatie voor Marco Kraats

Prijs: € 1.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Marco Kraats. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Marco Kraats

Prijsindicatie voor Tim Schalkx

Prijs: € 1.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. taperack of monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Tim Schalkx. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Tim Schalkx

Prijsindicatie voor Matsoe Matsoe

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 90 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Matsoe Matsoe. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Matsoe Matsoe

Prijsindicatie voor Lawineboys

Prijs: € 3.295
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Lawineboys. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Lawineboys

Prijsindicatie voor Barry Badpak

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Barry Badpak. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Barry Badpak

Prijsindicatie voor O’nine

Prijs: Op aanvraag
Duur: 3 x 45 minuten of 2 x 60 minuten
Informatie: Incl. of excl. geluid mogelijk

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van O’nine. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over O’nine