carnaval-2023

Artiesten carnaval 2023

Het lijkt nog ver weg maar het komt er sneller aan dan je denkt, carnaval 2023. Hopelijk gaat dit weer het eerste jaar worden waarin we de corona maatregelen volledig achter ons laten. Carnaval 2023 vindt plaats van zaterdag 18 februari 2023 tot en met dinsdag 21 februari 2023. Tijdens carnaval 2023 starten veel activiteiten al op vrijdag 17 februari en in sommige steden/dorpen eindigt carnaval pas op woensdag 22 februari.

Wat zijn nou de leukste carnavalsartiesten?

Dat is uiteraard een hele moeilijke vraag omdat dat natuurlijk voor iedereen toch persoonlijk is. Daarom hebben wij geen top 10 samengesteld maar gewoon een lijst van 10 hele populaire artiesten voor carnaval 2023.

Hieronder een overzicht in willekeurige volgorde:

Snollebollekes

Snollebollekes heeft uiteraard geen introductie meer nodig. De allergrootste hit waarin heel Nederland eigenlijk niet meer om hen heen kon was natuurlijk “links naar rechts”, deze plaat werd in 2015 (en eigenlijk nog steeds) helemaal grijs gedraaid. Na deze monster hit waren er nog hits als: Non stop vol d’r op, Sorry voor de overlast en nog veel meer.

Voor meer informatie over het boeken van Snollebollekes, klik op de link.

PartyfrieX

PartyfrieX is een feestduo dat bestaat sinds 2013. Het is een enorm populair duo voor horeca ondernemers om te boeken tijdens carnaval. Ze zetten de hele tent op hun kop met platen als: Ik moet zuipen, Hey Meid en Partyfreak.

Voor meer informatie over het boeken van PartyfrieX, klik op de link.

Lamme Frans

Lamme Frans is een echte carnavals act die niet meer weg is te denken tijdens deze dagen. Op het moment van schrijven zijn zijn tracks meer dan 20 miljoen keer gestreamd! Gewapend met confetti kanonnen maakt hij er altijd weer een feest van.

Voor meer informatie over het boeken van Lamme Frans, klik op de link.

Vieze Jack

Vieze Jack is de meest sexy feestartiest van Nederland! 😉 met zijn karakteristieke verschijning, ongenuanceerde grappen en sexy moves weet hij elke ruimte te verbouwen tot een interactief feest.

Voor meer informatie over het boeken van Vieze Jack, klik op de link.

Immer Hansie

Immer Hansie is de meest geboekte Party Meister van 2022. Met zijn legendarische vertoning, perfecte social media en geweldige show is deze artiest een vak apart. Zijn video’s zijn op moment van schrijven al 150 miljoen keer bekeken op de streamingdiensten, wat een prestatie!

Voor meer informatie over het boeken van Vieze Jack, klik op de link.

Overige carnavalsartiesten die ook niet mogen ontbreken op jouw event zijn: De Alpenzusjes, Dries Roelvink, Jan Biggel, René Karst en natuurlijk Wilbert Pigmans.

Carnavalsnummers 2023

Benieuwd welke speciale carnavalsnummers er uitgebracht zijn in 2023? bekijk hier het volledige overzicht.

 

Prijsindicatie voor Snollebollekes

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuen
Informatie: Gage 2022

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Snollebollekes. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Snollebollekes

Prijsindicatie voor Vieze Jack

Prijs: € 3.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset (tm carnaval 2024)
Prijs: € 3.795
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Ná carnaval 2024

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Vieze Jack. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Vieze Jack

Prijsindicatie voor PartyfrieX

Prijs: € 2.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van PartyfrieX. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over PartyfrieX

Prijsindicatie voor Immer Hansie

Prijs: € 2.795
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Immer Hansie. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Immer Hansie

Prijsindicatie voor Lamme Frans

Prijs: € 4.000
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Lamme Frans. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Lamme Frans