O’nine

O’nine boeken

O’nine boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van O’nine

O’nine is een van de meest veelbelovende allround coverbands van dit moment! 

Vijf jonge honden met tonnen energie, klaar om van jouw evenement een TOP-feest te maken! 

De bekendste en leukste hits van de afgelopen 30 jaar komen voorbij in een wervelende show waarbij níemand stil kan blijven staan.

Met inmiddels meer dan 300 optredens in de afgelopen jaren heeft O’nine bewezen een van de vetste en energiekste coverbands van dit moment te zijn. Kermissen, dorpsfeesten, tentfeesten, bedrijfsfeesten, jubilea, verjaardagen, bruiloften en echtscheidingen ontkomen niet aan de moddervette covers van deze heren. 

Bezetting: 5 personen
Genre: Rock, Pop, Dance en Nederlandstalig
Speeltijd: 3 x 45 minuten of 2 x 60 minuten
Optioneel: Allround DJ
 

O’nine boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u O’nine boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over O’nine. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor O’nine

Prijs: Op aanvraag
Duur: 3 x 45 minuten of 2 x 60 minuten
Informatie: Incl. of excl. geluid mogelijk

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van O’nine, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van O’nine

Coverband O'nine (Promo 2018)
3 oktober (ik hou ontzettend van jou)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van O’nine opvragen. De prijs en beschikbaarheid van O’nine opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.