Tim Schalkx

Tim Schalkx boeken

Tim Schalkx boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

De carrière van Tim Schalkx begon op zijn 16 jarige leeftijd tijdens een stapavond in Boxtel. Spontaan pakte hij de microfoon en maakte er één groot feest van. Zijn eerste optreden was hiermee geboren. Met een voorkeur voor het Nederlandse lied ging Tim Schalkx verder en coverde een aantal nummers.

Tim Schalkx is een echte feestzanger die inmiddels 16 jaar later menig kroeg, feestcafé, festival in binnen en buitenland kent. Met optredens in Skihut Tilburg en café Costa in Eindhoven tot de Cin Cin (Gerlos) en Karatbar (Westendorf).  Echter zijn het niet alleen de aprés ski-feesten waar Tim Schalkx een graag geziene gast is. Ook de zomerbestemmingen zoals het Heineken Café in Gran Canaria en Cartoons in Lloret de Mar kan hij van zijn lijstje wegstrepen.

Carnaval (Noodgeval)

Tim Schalkx, Immer Hansi en Marco Kraats slaan de armen ineen voor een echte carnavalskraker. Samen maken zij op de melodie van de onbetwiste hit van Goldband, Noodgeval, de echte carnavalstrack “Carnaval”. Het nummer is hieronder te bekijken en te beluisteren! Wordt dit dé carnavalshit van 2023?

Tim Schalkx huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Tim Schalkx via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Tim Schalkx te huren.

 

Wilt u Tim Schalkx boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Tim Schalkx. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Tim Schalkx boeken

Prijsindicatie voor Tim Schalkx

Prijs: € 1.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. taperack of monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Tim Schalkx, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Tim Schalkx

Immer Hansi, Marco Kraats, Tim Schalkx - Carnaval (Noodgeval)
We hebben nooit genoeg
Tim Schalkx & Marco Kraats - Rondje Carnaval (Carnavalsmedley)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Tim Schalkx opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Tim Schalkx opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.