Marco Kraats

Marco Kraats boeken

Marco Kraats boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Marco Kraats is dé feestzanger in blauw pak die al ruim 10 jaar door het land reist om een feestje te bouwen!
Zo stond hij o.a. al op Dutch Valley, de Sneekweek, de Nijmeegse Vierdaagse en Go Après-ski. Hij heeft jaren gezongen in dé Après-ski hut in Rotterdam en treed veel op aan de Spaanse Costa’s en de populaire wintersportbestemmingen in Oostenrijk.

Met al ruim 20 singles is hij geen onbekende meer in het feestcircuit en draaien de meeste Feest Dj’s zijn liedjes standaard in hun set.

Best opkomende feestartiest

Marco Kraats is tijdens de Party Awards in 2014 én 2015 door collega’s en het publiek uitgeroepen tot beste opkomende feestartiest van Nederland. Hij heeft hiervoor 2 awards in ontvangst mogen nemen!

Marco Kraats werkt sinds 2016 samen met dj Maurice, die aan de basis stond van de Après-ski in Nederland, en hits heeft gemaakt voor o.a. Het Feestteam, Wolter Kroes, Jan Smit, De Lawineboys en Gerard Joling en hij zit achter de succesvolle act ‘Snollebollekes’.

1.200.000 streams op Spotify

In 2015 had Marco Kraats een grote hit met de feestversie van Claudia de Breij’s hit “Mag ik dan bij jou”. Dit bleek nu een schot in de roos en het liedje is al 360.000 keer bekeken op YouTube en ruim 1.200.000 streams op Spotify.
Liedjes als “Melken doe je zo”, “Radler is geen alcohol” en “Ruitenwisser” zijn ook niet meer weg te denken uit de kroegen.

Carnaval (Noodgeval)

Marco Kraats, Immer Hansi en Tim Schalkx slaan de armen ineen voor een echte carnavalskraker. Samen maken zij op de melodie van de onbetwiste hit van Goldband, Noodgeval, de echte carnavalstrack “Carnaval”. Het nummer is hieronder te bekijken en te beluisteren! Wordt dit dé carnavalshit van 2023?

Boekingen Marco Kraats

Een optreden van Marco Kraats betekent een dik half uur één grote feestlawine op iedere locatie!
Vanaf het moment dat hij in zijn blauwe pak het podium bestormt, zullen de bekende feest hits en zijn eigen leukste liedjes de revue passeren.
Dit natuurlijk met de nodige confetti, vlaggetjes, LED sticks en andere give-aways die hij standaard bij ieder optreden weggeeft!

Gegarandeerd dat Marco Kraats ieder feest binnen 5 minuten los krijgt!

Marco Kraats huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Marco Kraats via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Marco Kraats te huren.

Wilt u Marco Kraats boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Marco Kraats. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Marco Kraats boeken

Prijsindicatie voor Marco Kraats

Prijs: € 1.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Marco Kraats, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Marco Kraats

Immer Hansi, Marco Kraats, Tim Schalkx - Carnaval (Noodgeval)
Marco Kraats & Tim Schalkx– Gaan op een Banaan
Marco Kraats & Die Zipfelbuben - Olivia
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Marco Kraats opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Marco Kraats opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.