Claude

Claude boeken

Claude boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

In 2019 deed Claude mee aan de The Voice Kids. Het oorspronkelijk uit Congo komende talent wist met deze deelname een platencontract binnen te slepen bij Cloud 9 Music. De artiest wordt al sinds die tijd vergeleken met de wereldberoemde Stromae. Op dit moment vindt hij dat een geweldig compliment maar uiteindelijk wil hij natuurlijk wel zijn eigen sound ontwikkelen.

Ladada

Het nummer kwam tot stand met hulp van het label waar Claude getekend heeft, Cloud 9 Music. “Ik werd de studio in gegooid met de twee geweldige producers Arno Krabman & Joren van der Voort, en zij hadden beats in elkaar gezet. Op 09 december 2022 ontvangt Claude zijn allereerste Award voor deze track. Het nummer staat op nummer 1 in de Sterren.nl top 25.

Claude huren?

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Claude via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Claude te huren.

Wilt u Claude boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Claude. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Claude-boeken

Prijsindicatie voor Claude

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Claude, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Claude

Claude - Ladada (Mon Dernier Mot)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Claude opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Claude opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.