Son Mieux

Son Mieux boeken

Son Mieux boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Wat begon als een akoestisch soloproject van Camiel Meiresonne, is uitgegroeid tot een hechte en stijlvolle synth-popband. Fire and soul, deze vijfkoppige band heeft het allemaal. De verhalen zijn persoonlijk volgens de beste folk traditie, maar hebben allemaal een elektronische onderlaag. Deze combinatie resulteert in gesoigneerde, immer dansbare muziek met een diepe emotionele lading. Voilà: het DNA van de Son Mieux-sound. Groot hart, koel hoofd. Camiel Meiresonne is Son Mieux en vice versa. Samen met zijn vijfkoppige band weet Meiresonne ook live te imponeren met een energieke, muzikale en overdonderende show.

Camiel zelf is een songwriter, zanger, gitarist, toetsenist en producent. Naast ras-muzikant ook nachtvlinder, romanticus en gevoelsmens. Maar wel eentje die zijn zielenroerselen (en hartzeer) pas omzet tot liedjes als hij er afstand van heeft genomen. Camiel Meiresonne is Son Mieux en vice versa.

De titel van het debuutalbum, ‘Faire de Son Mieux’, is Frans voor ‘alles uit jezelf halen’ of ‘alles geven wat je hebt’. ‘Faire de Son Mieux’ bestaat uit tien afgeronde popsongs boordevol onweerstaanbare hooks en refreinen.

Son Mieux huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Son Mieux via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Son Mieux te huren.

Wilt u Son Mieux boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Son Mieux. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Son Mieux boeken

Prijsindicatie voor Son Mieux

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 45 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Son Mieux, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Son Mieux

Son Mieux - Multicolor
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Son Mieux opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Son Mieux opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.