Alderliefste

Alderliefste boeken

Alderliefste boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Alderliefste

Drie Nederlandse jongens en de Franse slag; dat is Alderliefste. De band bestaat sinds 1993 en heeft naam verworven door de jarenlange succesvolle optredens in vaderlandse kroegen en grandcafe?’s van Amsterdam tot aan Maastricht. Optredens in ‘De vrienden van Amstel live’ geven het trio meer nationale bekendheid. In 2004 verschijnt het zelfgecomponeerde en Franstalige album “Je Maintiendrai.” Alderliefste maakt een soort ‘powerchanson’: nostalgie en rock, melodrama met een vleugje funk. Met een verblijf van 34 weken in de vaderlandse album top-100 wordt het album een zeer geslaagd debuut. De band wordt tweede op het Concours de la chanson van de Alliance Francaise in 2005. Samenwerkingen met de topartiesten Ramses Shaffy, Liesbeth List en Paul de Leeuw leveren twee top 10 hits op: “Laat me / Vivre” en “Une belle histoire / Een mooi verhaal”. (Laat me/ Vivre staat hoog in de top 2000 allertijden van 2006 en 2007) De band verschijnt bij diverse televisie- en radioprogramma’s, zoals Ivo Niehe’s TV show, Mooi!Weer de Leeuw, Evers staat op, Giel Beelen, Tros muziekcafe, wordt tweemaal Paradeplaat op Radio 2 en tourartiest op Radio 1. Twee zomertournees door Frankrijk worden gedaan en steeds meer festivals weten de band te vinden. Zoals: Bevrijdingsfestival Haarlem en Almere, Rigter Live, Zomerparkfeesten Venlo, straatfestival Zwolle en nog veel meer. In 2006 is de band twee avonden te gast bij Liesbeth List op het vedettengala in Carre, samen met Frank Boeijen, Paul de Leeuw en Ramses Shaffy. Kidsrights zet de band in 2006 en 2007 met Shaffy op de DAM, in Nijmegen, Rotterdam en Carre?, tevens live op TV. De Leeuw haalt het trio er weer bij in zijn Nieuwjaarsshow 2007 en 6 avonden in Gelredome’s Symphonica in Rosso. In april 2008 verschijnt het 2 e Franstalige album ‘De Franse Slag’, dat door CNR wordt uitgebracht. Het betreft producties met Temming/van Herk en T. Oosterhuis en bevat naast de hit “Une belle histoire/een mooi verhaal, een paar bijzondere samenwerkingen met Shaffy, List, the Mc. Garrigle sisters en Cor Bakker. De eerste single ‘Vogelvrij/l’oiseau’ is een duet met Jacques Poels van Rowwen Héze.

Alderliefste is helaas niet meer te boeken.

Wilt u Alderliefste boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Alderliefste. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Alderliefste

Prijs: Op aanvraag
Duur: -
Informatie: Alderliefste is helaas niet meer te boeken.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Alderliefste, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Alderliefste opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Alderliefste opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.