Candy Dulfer

Candy Dulfer boeken

Candy Dulfer boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Candy Dulfer

Candy Dulfer speelt al saxofoon sinds dat zij 7 jaar was. Op haar 14de staart ze haar eigen band en als zij 19 is brengt zij haar eerste album wereldwijd. Van dit album zijn wereldwijd meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht.  Sindsdien tourt Candy Dulfer over de hele wereld. Ze heeft met artiesten als Beyonce en Prince geweldige shows gedaan.  Na veel spelen over de hele wereld gaat in 2007 een lang gekoesterde wens in vervulling., haar eigen televisieprogramma, Candy Meets.  Het zijn 6 documentaires waarin Candy collega artiesten bezoekt om te praten over hun carrière.  In 2008 ontvangt zij de Gouden Harp voor haar bijzondere bijdragen aan de muziek in Nederland.  In 2009 is haar album Funed Up & Chilled Out” verschenen en in 2013 is zij jurylid in het populaire programma op SBS 6, X-Factor.

Candy Dulfer boeken voor uw evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Candy Dulfer boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Candy Dulfer. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Candy Dulfer

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Met live band

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Candy Dulfer, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Candy Dulfer

Candy Dulfer - My Funk
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Candy Dulfer opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Candy Dulfer opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.