The Tour

The Tour boeken

The Tour boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

The Tour is al meer dan 15 jaar één van de beste en meest geboekte allround coverbands van Nederland. Met meer dan 1200 optredens in binnen- en buitenland heeft The Tour een onge-evenaarde live reputatie opgebouwd. Van bedrijfsevenementen tot dorpsfeesten en van studen-tenfeesten tot bruiloften, de band maakt overal een groot en onvergetelijk feest van.

The Tour, bestaande uit zes zeer professionele muzikanten, staat bekend om zijn ongekend energieke optredens met veel interactie, meezingers en dansvloervullende Hits!

Alleen de grootste Hits uit de jaren ‘90 t/m de beste Hits van nu volgen elkaar in rap tempo op en zorgen voor een feest der herkenning! Met bijna 200 Hits in het repertoire is The Tour een echte allround Hitmachine!

Waar de band ook speelt, het dak gaat er gegarandeerd af!

Nu ook te boeken met blazerssectie!

The Tour huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals The Tour via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om The Tour te huren.

 

Wilt u The Tour boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over The Tour. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

The Tour boeken

Prijsindicatie voor The Tour

Prijs: Op aanvraag
Duur: 3 x 45 minuten of 2 x 60 minuten
Informatie: Incl. of excl. geluid mogelijk

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van The Tour, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van The Tour

THE TOUR (Promo 2018)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van The Tour opvragen. De prijs en beschikbaarheid van The Tour opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.