Handsome Poets

Handsome Poets boeken

Handsome Poets boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs..

Biografie

Onlangs verscheen het tweede album ‘Sky On Fire’ van Handsome Poets. De gelijknamige single ‘Sky On Fire’ werd gebruikt door de NOS als anthem voor de Olympisch Spelen en werd #1 hit in Nederland. Kort daarop volgt een uitverkochte clubtour en optredens op Eurosonic en Noorderslag. Handsome Poets spelen frisse prikkelende pop muziek, met een dance groove verpakt in een 80-ies geluid. Laat je inpakken door de inventieve, indie doch uber catchy songs!

Van een handrem heeft Handsome Poets nooit gehoord. De band is altijd in beweging. Niet alleen vanwege de uiterst dansbare indiepop en de energieke live-shows maar ook omdat de groep sinds haar oprichting in 2008 geen seconde stil heeft gezeten. Hits als ‘Blinded’, ‘Dance (The War Is Over)’ en ‘Sky On Fire’ brachten de Handsome Poets naar de hoofdpodia van onder andere Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA. Hun nieuwe single heet ‘Get Up (Can U Feel It)’.

Goudse band

Mensen die de Goudse band Handsome Poets wel eens live hebben zien spelen weten het: bij deze band spat het plezier, de energie en muzikaliteit van het podium! Het is ook niet zo vreemd dat de NOS hun nummer ‘Sky On Fire’ in 2012 gebruikte als tune voor de Olympische spelen in Londen. Het nummer met het aanstekelijke gitaarloopje paste perfect bij het Olympische zomerse sportgevoel. Het was ook de start voor een succesvolle carrière als veelgevraagde live-act, waarmee de optreden-teller inmiddels al op meer dan 800 shows staat. Het lukt weinig mensen stil te blijven staan en niet mee te zingen. En een dikke vette glimlach gaat na een Handsome Poets show niet snel van je gezicht.

Om het tien jarig bestaan te vieren werd de eerste theatertour van de band op poten gezet. Zanger Tim: “In het theater heb ik geleerd een optreden op een andere manier te benaderen. Elk optreden mondt uit in de ultiem gezellige avond zonder dat die saai wordt.”

De single ‘Make It Better’ uit 2019 werd Topsong bij Radio 2 en doet het goed op Spotify! Momenteel werkt de band in de studio aan album nr. 5

Handsome Poets huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Handsome Poets via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Handsome Poets te huren.

 

Wilt u Handsome Poets boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Handsome Poets. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Handsome Poets boeken

Prijsindicatie voor Handsome Poets

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: excl. licht en geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Handsome Poets, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Handsome Poets

Allright
Blinded
Sky on fire
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Handsome Poets opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Handsome Poets opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.