Rob van Dijck

Rob van Dijck boeken

DJ Rob van Dijck boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Toen hij nog baby was zat hij al op schoot bij zijn vader achter de draaitafels en werd hij op deze manier geinfecteerd door het muziekvirus. Toen hij zes jaar was begon voor hem al zijn carriere. Via een klein geimproviseerd radiozendertje van niet meer dan een paar watt begon hij al vanuit zijn kamer met radio uitzendingen. Op zestienjarige leeftijd was hij deejay bij 1 van de grootste etherpiraten van Den Haag (Hitradio ‘s-Gravenhage) waar hij zo’n zeven jaar heeft gedraaid.

in 2005 kwam hij in contact met Ronald van der Sluis ook wel bekend als Donnie Rosalez die in deze periode vaste deejay was van de Scheveningse nachtclub “De Plaza”. De vriendschap die daar ontstond groeide snel en Ronald van der Sluis werd zijn leermeester op het gebied van mixen en produceren. Na veel afkijken, oefenen en een hoop vallen en opstaan begon in 2006 zijn eigen deejay carriere van de grond af te komen.

Het toeristische plekje Scheveningen werd zijn werkterrein en al gauw was hij niet meer weg te denken in de velen cafes, discotheken, strandclubs en besloten feesten.

In 2007 kwam hij in het toenmalige Grandcafe De Veiling in contact met zanger John West (bekend van de hits “weet wat je begint” en “jou blik”) die in die tijd de vaste deejay was in de Veiling. John West bracht in dat zelfde jaar zijn eerste single uit en besloot vanaf die tijd zich volledig te focussen op zijn zangcarriere.

Hierdoor kwam er een vaste plek vrij in bij De Veiling en zo werd Rob van Dijck vaste deejay van het toenmalige Grandcafe De Veiling. John West en Rob van Dijck bleven vrienden en algauw ontstond hieruit een trouwe samenwerking. Rob van Dijck werd door John West regelmatig uitgenodigd om geluid en muziek te verzorgen op avonden wanneer hij zelf moest zingen omdat hij op veel verschillende feesten en locaties kwam, kwam hij ook in contact met andere zangers en mensen uit de muziek industrie.

In 2016 bracht hij zijn eerste lange mix uit genaamd “100% Partymix 2016”. Deze mix was zo’n succes dat hij al snel een groter publiek voor zich wist te winnen. De abonnees op YouTube verdubbelde en het aantal downloads van de 100% Yearmix 2016 waren niet bij te houden en binnen zeer korte tijd was hij landelijk bekend. In 2017 bracht hij samen met Quido van der Graaf zijn eerste single uit genaamd Onbereikbaar.

Momenteel is hij een graag geziene deejay in velen (feest)cafes, feestzalen, besloten feesten en andere uitgaansgelegenheden tot op heden werkt hij nog veel samen met John West, Quido van der Graaf en meerdere Nederlandstalige artiesten en is hij ook vaak achter de draaitafels te zien op feesten waar hun zingen.

De stijl die deze deejay heeft is als zeer uniek te bestempelen. In zijn volledige carriere heeft hij een unieke stijl van mixen ontwikkeld en heeft hij een zeer brede muziek genre die hij in kan zetten. Hierdoor is hij een echte allrounder geworden en is hij echt voor elk soort feest inzetbaar en maakt hij van elke gelegenheid een echte unieke feestavond.

Rob van Dijck huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Rob van Dijck via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Rob van Dijck te huren.

Wilt u Rob van Dijck boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Rob van Dijck. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Rob van Dijck boeken

Prijsindicatie voor Rob van Dijck

Prijs: Op aanvraag
Duur: Avondvullend
Informatie: Incl. of excl. geluid mogelijk

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Rob van Dijck, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Rob van Dijck

100 % Party Mix Deel 1 ( Dj Rob van Dijck )
DJ Rob van Dijck Ft.Quido van de Graaf - Onbereikbaar
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Rob van Dijck opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Rob van Dijck opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.