Quido van de Graaf

Quido van de Graaf boeken

Quido van de Graaf boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Quido van de Graaf, geboren op 20 april 1991 in Den Haag, kreeg het zingen met de bekende paplepel ingegoten. Zijn opa zong namelijk al en dus moest zijn eerste kleinzoon daar ook aan geloven.

Van 2012 tot 2016 brengt Quido eigen albums en singles uit als ‘Zo Alleen’,  ‘Voorbij zijn de dagen’ en ‘Waarom nou niet’. Hij treedt veelvuldig op en staat in veel voorprogramma’s voor grote namen als: Jan Smit, Gerard Joling, Tino Martin, Gordon, Wolter Kroes.

Ondertussen is hij zoekende naar mooie muziek die bij hem past. Die single komt in 2017 in de vorm van een prachtige cover van George Benson ‘Geef me vannacht’. Met deze plaat zet Quido van de Graaf definitief zijn nieuwe artiestennaam neer. Hij wordt Paradeplaat bij SterrenNL en Hollandse Nieuwe bij RadioNL. Momenteel is Quido te zien bij The Voice of Holland en is hij door naar de 2e live show!

Quido van de Graaf huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Quido van de Graaf via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Quido van de Graaf te huren.

Wilt u Quido van de Graaf boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Quido van de Graaf. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Quido van de Graaf boeken

Prijsindicatie voor Quido van de Graaf

Prijs: € 1.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Quido van de Graaf, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Quido van de Graaf

Quido van de Graaf - Kamer 502 (officiële videoclip)
Quido van de Graaf - Ik Zal Er Altijd Voor Je Zijn (officiële lyric video)
Einde van de wereld
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Quido van de Graaf opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Quido van de Graaf opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.