Ouwe Jongens Krentebrood

Ouwe Jongens Krentebrood boeken

Ouwe Jongens Krentebrood boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Ouwe Jongens Krentebrood

De mannen van Ouwe Jongens Krentebrood hebben deze ietwat ouderwetse uitspraak, omgeturnd naar “Hip en Happening”. Binnen een paar jaar is heeft deze DJ feestact dat voor elkaar gekregen en is tegenwoordig toch wel een vaste waarde in het feestcircuit.

Feestset

Wat gaat Oude Jongens Krentebrood draaien?  Wat kan je verwachten? Een uur lang nonstop feesthits uit de 90’s en 00’s met dikke beats van nu erin gemixt. Alles kan, een polonaise met een plaat van Guus Meeuwis tot een nummer van Bon Jovi.  

Waar hebben zij al gedraaid?

Dutch Valley, Kermis Volendam, Paaspop en Nightlife Awards zijn enkele voorbeelden van festival waar zij al gedraaid hebben.

Ouwe Jongens Krentenbrood oftewel #OJKB boeken voor uw evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Ouwe Jongens Krentebrood boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Ouwe Jongens Krentebrood. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Ouwe Jongens Krentebrood

Prijs: € 1.495
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Ouwe Jongens Krentebrood, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Ouwe Jongens Krentebrood

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Ouwe Jongens Krentebrood opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Ouwe Jongens Krentebrood opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.