Dean Saunders

Dean Saunders boeken

Dean Saunders boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Dean Saunders, de winnaar van Popstars 2011 wordt op 9 januari 1981 geboren in Londen. Vijf jaar later verhuist hij samen met zijn ouders en broers Ben en Jamie naar Nederland. Vader Saunders start een tattooshop in Alkmaar, en de broers doorlopen hun schooljaren in Hoorn. Na zijn opleiding komt Dean te werken in het import- en exportbedrijf van zijn oom, waar hij verantwoordelijk is voor de in- en verkoop. Naar eigen zeggen een wereldbaan, en naast het zingen een grote passie voor Dean. Dat het hart van de jonge Dean Saunders bij muziek ligt, wordt al snel duidelijk als hij samen met zijn muzikale vader en de inmiddels ook bekende broer Ben op zijn 13e praktisch alle talentenjachten afloopt. Met succes, want er worden in die perioden diverse prijzen in de wacht gesleept. De landelijke doorbraak laat echter nog even op zich wachten, deze komt er pas in 2000, als beide broers uit duizenden deelnemers worden verkozen om deel uit te maken van de formatie ‘Follow That Dream’. Deze band vloeit voort uit het RTL 4-programma ‘Alles voor de Band’, en scoort meteen een Top 10-hit.

Leadzanger Goet-Foud

Na anderhalf jaar blijkt de band geen lang leven beschoren en focussen Dean en Ben Saunders  zich op hun eigen toekomst. Als leadzanger van de populaire coverband ‘Goet-Foud’ blijft Dean Saunders bezig met zijn grootste passie. Met covers van onder andere Bon Jovi, Elvis Presley en Robbie Williams reist de band van podium naar podium. Als Dean zich in 2010 opgeeft voor Popstars, en in januari van dit jaar als winnaar van de talentenshow van SBS 6 uit de bus komt, betekent dit ook het einde van de band. De start van een solocarrière is gemaakt. En het blijkt een bliksemstart, want Dean Saunders scoort onmiddellijk een dikke nummer 1-hit met zijn single ‘You And I Both’. Vanaf dat moment gaat alles voor Dean in sneltreinvaart: een agenda boordevol optredens, diverse uitnodigingen om aan te schuiven in de bekende tv-programma’s en met een aantal nieuwe singles op komst, een vooruitzicht op een spectaculaire carrière!

Dean Saunders huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Dean Saunders via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Dean Saunders te huren.

 

Wilt u Dean Saunders boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Dean Saunders. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Dean Saunders boeken

Prijsindicatie voor Dean Saunders

Prijs: € 995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Dean Saunders, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Dean Saunders

Dean Saunders - Ik kan Met Jou De Wereld Aan
Dean Saunders - Jij Laat Me Leven
You and I Both
one the way to love
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Dean Saunders opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Dean Saunders opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.