Willeke Alberti

Willeke Alberti boeken

Willeke Alberti boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Zij  treedt op voor de meeste uiteenlopende gezelschappen. Of het nu is voor ouderen in een verzorgingstehuis, voor mensen met een verstandelijke beperking, in het theater of op festivals voor duizenden mensen of op bedrijfsfeesten; Willeke Alberti maakt samen met haar band van iedere bijeenkomst iets bijzonders.

70ste verjaardag

Willeke vierde in 2015 haar 70ste verjaardag in Carré, met gasten als Tonny Eyk, André van Duin, Johnny de Mol, Arie Cupé, Jenny Arean en Paul de Leeuw. Willeke’s optreden bij de Toppers in de Amsterdam Arena met René Froger, Gerard Joling en Jeroen van den Boom was ook een daverend succes. Een prachtig platform, aangeboden door deze Toppers, met als grote verrassing ‘De glimlach van een kind’ in duet met zoon Johnny de Mol.

Voor optredens in o.a. verzorgingstehuizen, voor openbare optredens en bedrijfsoptredens kunt u contact ons opnemen.

Willeke Alberti huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Willeke Alberti via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Willeke Alberti te huren.

Wilt u Willeke Alberti boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Willeke Alberti. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Willeke Alberti boeken Copyright Patricia Steur

Prijsindicatie voor Willeke Alberti

Prijs: € 8.500
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Willeke Alberti, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Willeke Alberti

Willeke Alberti | Samen Zijn
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Willeke Alberti opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Willeke Alberti opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.