Dennis van Aarssen

Dennis van Aarssen boeken

Dennis van Aarssen boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Dennis van Aarssen geboren in 1994 in Nederland wint op 22 februari 2019 The Voice of Holland 2019. Met bekende nummers van Frank Sinatra en Robbie Williams wist hij alle coaches te overtuigen met zijn warme stem. In zijn reis naar de overwinning zong hij de bekende plaat Mr. Bojangles van Robbie Williams en That’s Life van Frank Sinatra. Verwacht tijdens een live optreden ook een combinatie van deze muziekstijlen.

Kerstrepertoire 2022

The most wonderful time of the year komt er weer aan! Dennis van Aarssen brengt met alle liefde de kerst naar je toe dit jaar. Van classics als ‘It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas’ en ‘Have Yourself A Merry Little Christmas’ tot prachtige originele kerstsongs zoals ‘Christmas Afterparty’, alles is mogelijk met live band of met tape. Benieuwd welke artiesten nog meer een speciaal repertoire hebben voor de kerstdagen? Bekijk deze link.

Dennis van Aarssen huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Dennis van Aarssen  via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Dennis van Aarssen  te huren.

© Cas Events

Wilt u Dennis van Aarssen boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Dennis van Aarssen. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Dennis-Van-Aarssen-boeken

Prijsindicatie voor Dennis van Aarssen

Prijs: € 3.950
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Dennis van Aarssen, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Dennis van Aarssen

Dennis van Aarssen – Modern World | TVOH | The Liveshows | S9
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Dennis van Aarssen opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Dennis van Aarssen opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.