René Froger boeken

René Froger

Wilt u René Froger boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over René Froger. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van René Froger

Rene Froger begon z’n carrière in 1987. De eerste eerste hit kwam in ’88: ’Winter in America’. Nederland en België gingen pas echt uit de bol met het in ’89 uitgebrachte ‘Alles kan een mens gelukkig maken’, een meezinger van formaat. Vanaf dan scoort René Froger de ene hit na de andere.

René Froger, de man die in z’n vaders café begon te zingen, verlegde z’n terrein naar Carré, en nog later naar Ahoy.

Na 6 jaar afwezigheid was René Froger in 2016 en 2017 weer helemaal terug in de theaters. En hoe! Uitverkochte zalen en dolenthousiaste reacties! 48 uitverkochte concerten van ’30 Jaar Hits in Concert’ verdeeld over Nederland en België. In de theatershow ‘René Froger 30 jaar Hits in Concert’ trakteerde de populaire zanger zijn publiek op een muzikale belevenis waarin hij terugblikte op 30 jaar tophits. Van Engelstalige powerballads en swingende evergreens tot aan Nederlandstalige meezingers, alle muzikale pareltjes passeerden in dit bijzondere concert de revue. Het was een avond lang zingen, swingen en genieten  met  rasentertainer nummer 1.

Het enorme succes van deze show komt nu in verkorte vorm terug in het land. Het principe van ’30 jaar Hits in Concert’ krijgt een vertaling naar een tape optreden van 40 minuten bestaande uit medley’s waarin alle grote Froger successen de revue passeren. Daarbij wordt hij nu vast ondersteund door zijn vertrouwde Frogettes.

‘Het feest der herkenning’ waarbij het repertoire ongetwijfeld bij het publiek vele mooie herinneringen op zal roepen. Kortom, een muzikale smaakmaker van de bovenste plank! Een ‘high-personality’ show waarin René  Froger bewijst niet voor niets ruim 30 jaar aan de top van de showbusiness te staan.


René Froger boeken? Neem vrijblijvend contact met ons voor meer informatie.

Video's van René Froger

Nieuws over René Froger

Prijsindicatie van René Froger

€ 11.500 1 x 40 minuten, TAPE act incl. Frogettes

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van René Froger. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen