PATRICIA

Patricia boeken

Patricia boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Naast haar finaleplaats in The voice of Holland (2019), gaf PATRICIA (33) nu 2 jaar geleden, haar eerste uitverkochte concert in de grote Ronda-zaal in Tivolivredenburg. In datzelfde jaar tourde zij met haar eigen band langs de bekende Clubs door heel Nederland en tekende voor het eerst bij een muzieklabel. In december 2019 zong zij met de Australische singer-songwriter Guy Sebastian het duet ‘You are the reason’ tijdens zijn uitverkochte show in De Melkweg in Amsterdam.

Eigen muziek

In 2020 werkte Patricia vooral aan nieuwe eigen muziek, die zij een jaar later presenteerde in het TV-programma We Want More en daarna uitbracht via de bekende streaming portals. In die periode ontmoette zij ook producer, componist en songwriter Albert Harvey (David Guetta, J.Balvin, Mr.Probz).

Begin 2022 tourde Pataricia door Nederland met live band in Tribute to Bee Gees. Later dit jaar is zij naast Hans Klok te zien in The Harbour Club Theater. Volgend jaar staat naast nieuwe releases en een EP een tweede Clubtour op de planning.

Naam wijziging

Patricia van Haastrecht gaat vanaf nu niet alleen verder onder de naam PATRICIA, ze brengt het komende jaar ook flink veel nieuwe muziek uit. Na de release van ´Not so different´ kwam onlangs haar nieuwe single ‘My heart’ uit.

Patricia huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Patricia via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Patricia te huren.

 

Wilt u PATRICIA boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over PATRICIA. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Patricia boeken Copyright Mireille Droste

Prijsindicatie voor PATRICIA

Prijs: € 2.275
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. rider
Prijs: € 6.000
Duur: in overleg
Informatie: Band optreden

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van PATRICIA, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van PATRICIA

MY HEART | PATRICIA (Official Audio)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van PATRICIA opvragen. De prijs en beschikbaarheid van PATRICIA opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.