Yes-R

Yes-R boeken

Yes-R boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Rapper, entertainer, presentator, acteur… Yes-R is een veelzijdige jongen! Hij begon al op 16-jarige leeftijd met rappen. Bij het grote publiek werd hij al in 2005 bekend toen hij samen met Ali B het nummer “Leipe Mocro Flavour” uitbracht. Maar we kennen hem natuurlijk van zijn mega hits als “Rampeneren”, “Hey Schatje”, “Uit Elkaar” en zijn single “Onbereikbaar”. Niet alleen de “gouwe ouwe” hitjes komen voorbij, ook zijn laatste nieuwe. Yes-R is daarom een graag geziene gast op vele podia met zijn energieke optredens. Tijdens deze shows zijn de meezingers niet te tellen en staan de vrouwen veelal vooraan te dansen. Kortom: willen jij en je vrienden de tijd even helemaal vergeten, dan ben je bij Yes-R aan het goede adres!

Yes-R huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Yes-R via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Yes-R te huren.

 

Wilt u Yes-R boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Yes-R. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Yes-R boeken

Prijsindicatie voor Yes-R

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Yes-R, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Yes-R

gangsterboys
ft Chantal Janzen - vecht mee
bij je zijn
uit elkaar
Hey schatje
Zo in love
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Yes-R opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Yes-R opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.