Uptown Collective

Uptown Collective boeken

Uptown Collective boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Uptown Collective

Uptown Collective is de perfecte mix tussen een live band en een DJ.  

De combinatie van een professionele DJ en één of meerdere energieke live muzikanten brengt het beste van beide werelden bij elkaar. 

Combineer onze allround DJ (met een eindeloos dansvloervullend repertoire)

met een vocalist (zanger of zangeres), saxofonist, trompettist, percussionist, gitarist of violist en creëer de perfecte sfeer voor jouw evenement. 

De DJ en live muzikanten zijn vrijwel in alle soorten muziekstijlen thuis. 

Van Lounge, House, Soul en Funk t/m Pop, Rock en Dance Hits van vroeger t/m de meest actuele Hits. Altijd volledig afgestemd op het publiek en/of de wensen van de opdrachtgever. 

Uptown Collective is de perfecte muzikale invulling voor privéfeesten, recepties, bedrijfsfeesten en bruiloften. Kortom; voor ieder denkbaar evenement!

“De perfecte oplossing wanneer op de gewenste locatie een live band niet tot de mogelijkheden behoort!”

Uptown Collective boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Uptown Collective boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Uptown Collective. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Uptown Collective

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Excl. of incl. geluid mogelijk

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Uptown Collective, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Uptown Collective

Uptown Collective - DJ & Live Muzikanten
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Uptown Collective opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Uptown Collective opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.