Slam! on tour

Slam! on tour boeken

Slam! on tour boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Slam! on tour

Festival, publieksevenement, bedrijfsfeest, birthday bash of een goed feestje gewoon omdat het kan, SLAM! On Tour maakt jouw event er een om nooit meer te vergeten!

SLAM! On Tour brengt beste beats door heel Nederland. Een avondvullend programma met de lekkerste platen van het moment en de beste dj’s van SLAM! staan garant voor een avond helemaal losgaan. Boek nu de SLAM! On Tour show, Club show en alle Radio SLAM! dj’s exclusief bij Music & Friends.

Brand New Show

De show van SLAM! is  vernieuwd. Wat kan je verwachten?

Een volledige LED show bestaande uit een LED wall en een LED dj-booth *

2 CO2 shooters standaard geleverd bij iedere SLAM! On Tour show

1 MC bij iedere SLAM! On Tour show

De beste licht- en geluidsapparatuur van dit moment

Radiocommercials in de week in aanloop naar het evenement

Een Club show op maat voor kleinere zalen en partijen

Talloze uitbreidingsmogelijkheden o.a.: techniekuitbreiding, special effects, danseressen en live artiesten

* LED show wordt geplaatst indien er voldoende ruimte voor is op locatie

Wilt u Slam! on tour boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Slam! on tour. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Slam! on tour

Prijs: Op aanvraag
Duur: Avondvullend
Informatie: Meerdere settingen mogelijk

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Slam! on tour, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Slam! on tour

Promo
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Slam! on tour opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Slam! on tour opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.