Rapper Sjors

Rapper Sjors boeken

Rapper Sjors boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Rapper Sjors

Rapper Sjors kwam al vrij snel in aanraking met Rapmuziek. Rapper Sjors kennen we vooral van het tv programma Man Bijt Hond. Direct na de eerste uitzending van Man Bijt Hond kwamen er veel reacties op zijn optreden. Sommigen van zijn fans zochten hem bewust thuis op. Het kon zomaar gebeuren dat op een avond er tientallen fans op zijn stoep stonden.

Het mag duidelijk zijn: Rapper Sjors heeft iets………..Hij is politiek en maatschappij-kritisch en maakt daar Raps over. Dat deed hij over de belastingdienst maar ook over de ouderenzorg en het belastingvoordeel voor de bezitters van oldtimer-auto’s en nu ook over het Nederlandse drugbeleid in zijn laatste single “Gratis Wiet”. Zijn nummers gaan ergens over. Sjors heeft een nuchtere kijk op de dingen en over onrecht kan Sjors zich behoorlijk opwinden. In de zomer van 2013 kwamen Dave Donkervoort (Purple Studio) elkaar tegen en al snel werd afgesproken samen wat te gaan proberen. Dat resulteerde in “De Ware Liefde” zijn voorlaatste single.

Rapper Sjors boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Rapper Sjors boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Rapper Sjors. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Rapper Sjors

Prijs: € 895
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: 15 minuten show, 15 minuten meet & greet

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Rapper Sjors, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Rapper Sjors

Hoe laat begint het......?
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Rapper Sjors opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Rapper Sjors opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.