Puinhoop Kollektiv

Puinhoop Kollektiv boeken

Puinhoop Kollektiv boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Puinhoop Kollektiv

Puinhoop Kollektiv, neemt het niet zo nauw. Met deze driemansformatie is het zelfs op een dinsdag #altijdweekend. Geef deze heren een podium en de feestmachine gaat op volle toeren. Tel bekende kroegknallers in een nieuw jasje, afgewisseld met hun eigen beukers als “Partjes” en “Systeem” en natuurlijk hun remix voor Kraantje Pappie “Euro’s” bij elkaar op, en je begrijpt dat elke festivalweide verandert in het gezelligste buurtcafé. Hun show vol verrassingen voelt aan als een warme douche van confetti en een polonaise aan bangers die niets over laat van je feest, ongeacht hoe groot of klein.


Sinds hun naam in 2013 ontleend werd van hun eigen feest genaamd “Cafe de Puinhoop”, volgde er een ongekende marathon van ruim 200 shows per jaar. Deze feesttrein gaat langs de grootste festivals als Solar, Mysteryland, Zwarte Cross, Wish Outdoor, Emporium, Paaspop, Daydream Festival, Defqon.1 en TT Assen. Tevens reizen ze voor shows door alle Europese vakantiebestemmingen in de zomer en winter onder de vlag van GoGo’s “Totally Summer” en Husk “Totally Winter”. Tel hier nog eens een groot aantal clubshows bij op en je hebt de Puinhoop Kollektiv gekte in full effect!


Voor komend jaar is de carnavalstour al aangekondigd, hun eerste merchandise lijn uitverkocht, én verschijnt er weer een hoop nieuwe muziek. 

Puinhoop Kollektiv boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Puinhoop Kollektiv boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Puinhoop Kollektiv. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Puinhoop Kollektiv

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Puinhoop Kollektiv, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Puinhoop Kollektiv

Video's van Puinhoop Kollektiv

PUINHOOP KOLLEKTIV SUMMER 2017 ϟ
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Puinhoop Kollektiv opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Puinhoop Kollektiv opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.