Le Funq

Le Funq boeken

Le Funq boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Le Funq

Le Funq is een concept waarbij een dj onder het motto ‘Dance meets Disco Classics’ wordt aangevuld door verschillende muzikanten. Hiermee bieden zij een volledig programma. Dit kan betekenen dat de dj met een saxofonist en percussionist op het podium staat, maar zij kunnen ook worden aangevuld door een trompettist, pianist en een zanger of zangeres. Afhankelijk van het evenement wordt er gekeken wat de beste samenstelling is. Door deze diversiteit zijn zij dus ook inzetbaar voor verschillende evenementen. Zo kan uw bedrijfsborrel muzikaal worden ondersteund. Of uw festival of evenement dansend de kleine uurtjes in worden gespeeld…

De DJ vormt de basis van het programma, terwijl de muzikanten flexibel in te zetten zijn. Hierdoor kan er perfect ingespeeld worden op de sfeer van uw evenement! Er is geen vaste setlijst, waardoor het optreden van Le Funq qua stijl en energie alle muzikale richtingen kan verzorgen. Van disco en dance tot soul, funk en house: Le Funq draait en speelt het allemaal.

Een show van Le Funq – Dance Meets Disco Classics is in te zetten voor een grootse, energieke en dansbare show, maar is ook erg geschikt voor een rustige setting, waarbij zij fungeren als muzikaal behang. Niet is onmogelijk! Het concept is helemaal van deze tijd en vooral erg flexibel.

Le Funq boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Le Funq boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Le Funq. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Le Funq

Prijs: € 2.975
Duur: Maximaal 4 uur
Informatie: Incl. geluid en licht (4 personen)
Prijs: € 3.250
Duur: Maximaal 4 uur
Informatie: Incl. licht en geluid (5 personen)

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Le Funq, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Le Funq opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Le Funq opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.